Different Hairdesign By Vicky, Lier

Bent u op zoek naar een vakkundig en professioneel bedrijf voor uw hairdessign? Dan bent u bij Different Hairdesign By Vicky uit Lier aan het juiste adres! Het bedrijf is gespecialiseerd in haar- en hoofdhuidproblemen, haarwerken en opvolging van patiŽnten na chemotherapie. Zo kunt u uit alle kappersbehandelingen bij ons kiezen zoals u dat wenst. Wij werken uitsluitend en alleen met pure vegan/bio producten van het merk O-WAY.

Snit & brushing: Bij een nieuwe haarsnit kunnen wij alleen een snitgarantie geven als de haren ook gebrusht worden. Tijdens de brushing is namelijk de eindafwerking pas goed te zien zodat we deze aan het eind nogmaals goed kunnen controleren. WEnst u geen brushing? Dan krijgt u een handdroging want wij laten niemand met nat haar naar buiten stappen. Wij geven dan geen snitgarantie want wij hebben het dan niet nogmaals kunnen controleren. De prijzen zijn trouwens ook all-in pakketten dus het zit sowieso in de prijs inbegrepen.

Color make-over: Neemt u alstublieft genoeg tijd om uw make-over uit te laten voeren. Soms gebeurd het zelfs in 2 dagen als u bijvoorbeeld van heel donker naar licht gaat. Wij werken altijd met het merk: Olaplex. Het prijskaartje loopt snel op als u verandering wenst. U kunt dan ook altijd op voorhand een prijsofferte aanvragen.

No shows: Bent u verhinderd? Dan verzoeken wij u vriendelijk om binnen de 24 uur een seintje te geven en bij grote behandelingen 48 uur. Zo kunnen wij nog iemand anders blij maken. Dit kan alleen telefonisch! Is er niet afgebeld binnen de gewenste tijd dan vragen wij de helft van de geplande kappersbeurt te betalen.

Balancering na chemotherapie: Mensen die te maken hebben met kanker kunnen bij ons ook even genieten en een ontspanningsmomentje. Vandaar dat ons instituut behandelingen geeft, vooral hoofdmassages om de klant te balanceren en tot rust te laten komen. Dit alles in een huiselijke sfeer.

Pruiken haarwerken: Deze nodige stille ruimte is voorzien om u rustig te ontvangen en het opmeten van uw hoofd om het juiste haarstukje aan te meten. Haarstukjes zijn op bestelling, dus met wachttijd.

Extensions: Bij een goede verzorging zijn haarbanden tot† wel 2 jaar herbruikbaar mits u deze goed verzorgd. Microrings kunnen gekleurd worden zoals u dat wenst. Stijl en/of krultang mogelijk om de 6 weken omhoog laten plaatsen.

Keratine behandeling: Ook doen wij keratine behandelingen. Kijk gerust eens op uw gemak rond op onze website!

Docent: Naast mensen een leuke salonbeleving te laten ervaren heb ik ook de skills om studenten iets bij te leren & ben ik docent in het cvko volwassenonderwijs te Boom/Schilde. www.cvko.be voor alle opleidingen.

Heeft u nog vragen of wenst u aanvullende informatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op, wij staan u graag te woord!

Kapsalons, Kapster, Haarkapper, Kapper, Haarverzorging, Haarproducten, Kappersproducten, Hairextensions en Haarkleuringen in Lier, Antwerpen.

Different Hairdesign By Vicky

Koningin Astridlaan 27
LierWebsite:

Maandag
op afspraak
Dinsdag
op afspraak
Woensdag
op afspraak
Donderdag
op afspraak
Vrijdag
op afspraak
Zaterdag
op afspraak
Zondag
Gesloten

Volg ons op: Facebook
Zoekwoorden: Kapster, Haarkapper, Kapper, Haarverzorging, Haarproducten, Kappersproducten, Hairextensions, Haarkleuringen
Categorieën: Kapsalons

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.