Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Restaurant d’Okkernote in Waregem voor keramische BBQ Grill en feestelijke gelegenheden

Zoekt u een restaurant dat gespecialiseerd is in barbecue? Dan kunt u goed terecht bij d’Okkernote in Waregem aan de Kruishoutemseweg 84. Dankzij een uniek concept is het voor alle seizoenen beschikbaar als een exclusief barbecuerestaurant. Het is een uniek restaurantconcept met een gezellige buffetstijl, waar de gerechten worden klaargemaakt op de beste houtskool. Wie geen zin heeft in het barbecuegebeuren kan kiezen uit de vele gerechten op de kaart. De vermaarde megabrochette, aan tafel door de chef geflambeerd met calvados, is een aanrader.

Kinderen vermaken zich in de speeltuin

Ontdek het culinaire genieten met de keramische BBQ Grill van d’Okkernote. Een restaurant voor jong en oud, gelegen in een landelijke omgeving tussen Waregem en Kruishoutem. Er wacht u steeds een hartelijke ontvangst en een uitgebreide menukaart met als specialiteit de alom bekende barbecue. Uw kinderen kunnen zich naar hartelust vermaken in de kinderhoek en de speelplein. Wanneer het weer het toelaat zijn er een grote airtrampoline en springkasteel. In de zomer kan u genieten van het zomerterras. Wie liever met zijn gezelschap langer tafelt wordt tegen een redelijke prijs een speciaal menu aangeboden.

Zaal voor vieren speciale gelegenheden

d’Okkernote biedt gelegenheid voor het vieren van bijzondere momenten in uw leven: huwelijken, verjaardagen, bedrijfsfeest, rouwmaaltijden, communie, lentefeest, familiefeest. Voor grotere groepen tot 60 personen is er een privé- zaal ter beschikking. Hiervoor zijn diverse arrangementen ontwikkeld. Reeds meer dan 15 jaar staan zij, Philip en Niek, aan het fornuis, gedreven en vol passie. De klanten staan op de eerste plaats, kwaliteit is hun troef, vernieuwing is de drijfveer, variatie is hun leuze. Als gastvrouw zorgt Nicole voor de mooi gedekte tafels, zodanig geschikt dat het een fraai aanzicht biedt.

Waregem is bekend tot ver buiten de grenzen

Bij restaurant d'Okkernote kan je kiezen uit een breed assortiment van gerechten en een ruim assortiment aan verschillende menu's. Bezoek de website voor meer informatie, ook voor de arrangementen. Waregem is bekend tot ver buiten de grenzen, niet alleen vanwege het unieke restaurant, maar ook als winkelstad en van de paardekoersen. In de buurt van het centrum en toch in een oase van rust vindt u het restaurant d’Okkenote.

Bezoek restaurant d’Okkernote aan de Kruishoutemseweg 84 in Waregem, of contacteer voor het afspreken van een speciaal arrangement.

Logo D'okkernote uit Waregem

D'okkernote

Kruishoutemseweg 84
Waregem

D'okkernote in Google

Website: www.okkernote.be

Zoekwoorden: Grillrestaurant, Restaurant met speeltuin, Familierestaurant, Restaurant met zonneterras, Restaurant voor speciale gelegenheden, Restaurant verjaardagen, Restaurant rouwmaaltijden, Arrangementen, Restaurant huwelijksfeesten
Rubrieken: Restaurants

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.