De Cinema, Turnhout

In ons restaurant De Cinema kunt u zodra u binnenstapt, gelijk lekker ontspannen. U wordt bediend door onze medewerkers en u kunt genieten van heerlijke gerechten. Ook kunt u ons inschakelen voor uw catering.

Restaurant De Cinema, Turnhout

Menukaart

Heeft u zin in een lekker diner? U kunt bij ons genieten van heerlijke voor- en hoofdgerechten met een bijpassend drankje.

  • Voorgerechten: Hierbij heeft u keuze uit verschillende soepen en ook kunt u een zelfgemaakte salade kiezen.
  • Hoofdgerechten: Wij hebben een ruim aanbod aan hoofdgerechten, er is voor ieder wat wils. Zo zijn er broodjes met kip, klassieke burgers en vegetarische gerechten. Ook voor de Italiaanse liefhebbers hebben wij heerlijke pasta's, pizza's, vleesgerechten en schotels op de menukaart.
  • Desserts: Natuurlijk kan er geen toetje ontbreken, u heeft daarom keuze uit veel verschillende soorten desserts. Van kinderijsjes tot een dessertenpalet. Om uw vingers bij af te likken!
Geniet van een heerlijk drankje bij De Cinema, TurnhoutHeerlijke verse pasta's en pizza's bij De Cinema, TurnhoutHeerlijke desserts te verkrijgen bij De Cinema, Turnhout

Catering

Heeft u binnenkort een bedrijfsfeest, receptie of barbecue? Wij zorgen het eten voor zowel feestelijke als zakelijke evenementen. Wij staan garant voor een goede prijs/kwaliteit-verhouding dat voor elk budget geldt. U kunt zelf aangeven wat u graag had gewenst en wij gaan dan verder aan de slag!

Wilt u meer informatie over De Cinema? Of bent u nieuwsgierig naar de menukaart? Neem een kijkje op onze website. Ook kunt u altijd een mailtje sturen. Wilt u al gelijk reserveren? Dat kan via onze website! Wij hopen u graag te mogen ontvangen in ons restaurant.

Ga voor catering voor uw feest naar De Cinema, Turnhout

De Cinema

Graatakker 99
TurnhoutWebsite:

Maandag
11:00-01:00
Dinsdag
11:00-01:00
Woensdag
11:00-01:00
Donderdag
11:00-01:00
Vrijdag
11:00-01:00
Zaterdag
11:00-01:00
Zondag
11:00-01:00

Zoekwoorden: Grill, Pizza, Pasta, Wok, Catering, Brasserie, Salades
Categorieën: Restaurants

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.