Lecarbo BVBA, Zonnebeke

Bent u op zoek naar een nieuwe graafmachine of tweedehands graafmachine? Zou u er graag een willen huren of kopen? Dan kunt u terecht bij Lecarbo in Zonnebeke. Ook voor de reparatie van graafmachines kunt u bij ons terecht.

Graafmachine huren West-Vlaanderen

Lecarbo is al vanaf 2008 actief in de verkoop, verhuur en het herstel van graafmachines. Wij zijn officiŽel Case-dealer in West-Vlaanderen: dit betekent dat u bij ons terecht kunt voor reparaties van Case-machines, maar ook van andere merken.

Leidingwerk

Wij verzorgen het leidingwerk voor de bediening van sorteergrijpers. Ook monteren wij regelmatig boomklemmen op grotere graafmachines, maar ook op minigravers (voor ieder merk).

Advies en ondersteuning

Wanneer u een graafmachine aanschaft, voorzien wij u uiteraard van een advies. Wij kijken samen met u welke machine het beste past bij de werkzaamheden die u gaat verrichten.

Zou u graag gebruik willen maken van onze diensten en uitstekende klantenservice? Neem dan gemakkelijk contact met ons op. Wij zien u graag binnenkort!

Lecarbo BVBA

Kasteelstraat 2
ZonnebekeWebsite:

Maandag
09.00-18.00
Dinsdag
09.00-18.00
Woensdag
09.00-18.00
Donderdag
09.00-18.00
Vrijdag
09.00-18.00
Zaterdag
09.00-18.00
Zondag
Gesloten

Zoekwoorden: Graafmachines, Metaalconstructie, Laswerken, Graafmachineverkoop, Graafmachineverhuur, Case, Takeuchi, Tweedehands graafmachines
Categorieën: Metaalconstructies, Graafmachine

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.