Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Tearoom Kapucijn in Lier, uw sfeervolle Brasserie in hartje stad voor een heerlijk gerecht

Heeft u ook zo’n zin in een dagje uit met een lekker gerecht in een gezellige bistro? Kom dan vooral langs bij Tearoom Kapucijn in Lier. In deze sfeervolle brasserie geniet u van heerlijke dagverse pannenkoeken en huisbereid roomijs. In de bistro met een overdekt en verwarmd terras geniet u van lekkere koude schotels. Onze knusse bistro is een bistro met verse wafels. Wilt u genieten van een heerlijk ontbijt? Wij bieden een brasserie met luxe ontbijt als standaard ontbijt. Bovendien zijn wij een brasserie met vers gebak. Daar loopt u gerust een stukje voor om.

Tearoom Kapucijn, Lier

Wie is Tearoom Kapucijn?

Tearoom Kapucijn is een bekend gezicht in het hart van Lier. Neem lekker plaats op ons verwarmd terras en kijk uit op de bekende Zimmertoren, terwijl u geniet van vers gebakken pannenkoeken of een heerlijke wafel. Wilt u rustig wakker worden? Maak dan gebruik van ons uitgebreide luxe ontbijt. U kunt de dag welhaast niet beter beginnen. U kunt bij ons dagelijks ontbijten tussen 08:00-11:00 uur. Met een voldaan gevoel, begint u daarna aan een verkwikkende wandeling door de oude binnenstad. 

Onze uitgebreide menukaart

Onze verse wafels zijn in de verre omstreken van Lier bekend en daar zijn we trots op! Probeert u vooral eens onze “Gletcher”, met ijs, warme chocoladesaus en slagroom, of onze befaamde “Wafel Kapucijn”, met banaan, krieken, ijs en slagroom. Ook voor de hartige trek bieden wij een gevarieerd aanbod overheerlijke croque’s, toast, slaatjes en rijkelijk belegde broodjes. Liever een uitgebreide lunch? Wat dacht u van een smakelijke gerookte zalmschotel of een spaghetti Kapucijn? Waar u voorkeur ook naar uitgaat, wij hebben het zeker op onze menukaart staan. Ons team informeert u graag over de suggesties.

Voor een gezellige ontmoetingsplek

Bij Tearoom Kapucijn is iedereen welkom. Ons hartelijk team staat klaar om u met veel enthousiasme en een glimlach van dienst te zijn. Eet u liever vegetarisch? Vertel het ons en wij adviseren u over de verschillende opties. U kunt bij ons terecht voor o.a. de volgende gerechten:

  • Brasserie met vers gebak
  • Brasserie met luxe ontbijt als standaard ontbijt
  • Bistro met verse wafels
  • Heerlijke dagverse pannenkoeken
  • Lekkere koude schotels
  • Huisbereid roomijs

Heeft u nog vragen, of wilt u graag een tafeltje reserveren? Neem dan snel contact met ons op. U kunt ons een email bericht sturen en ons telefonisch bereiken. Reserveringen kunt u ook online via onze website maken. 

DSC_0021-1024x683.jpg - Tearoom Kapucijn, Lier

Tearoom Kapucijn, Lier

Tearoom Kapucijn

Zimmerplein 26
Lier

Tearoom Kapucijn in Google


Website: www.tearoomkapucijn.be

Openingstijden
Maandag 08:00 - 18:00
Dinsdag 08:00 - 18:00
Woensdag gesloten
Donderdag gesloten
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag 08:00 - 18:00
Zondag 08:00 - 18:00
Zoekwoorden: Gezellige bistro, Sfeervolle brasserie, Brasserie met vers gebak, Bistro met een overdekt en verwarmd terras, Brasserie met luxe ontbijt als standaard ontbijt, Bistro met verse wafels, Heerlijke dagverse pannenkoeken, Lekkere koude schotels, Huisbereide roomijs
Rubrieken: Restaurants, Tea-rooms, Bistro, Brasserie

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.