Brasserie De Oude Kroon voor gezellige lunch ook voor groepen en afhaalservice

Zoekt u een gezellige locatie voor lunch, individueel of met een groep? Dan bent u aan het goede adres bij Brasserie De Oude Kroon, Michel Vergauwenstraat 1 in Zwijndrecht. Een perfect trefpunt voor een culinaire stop tijdens een zorgeloos weekend, maar ook de plaats voor een gezellig samenzijn vindt u in deze ongecompliceerde en praktische taverne. De Oude Kroon staat bekend om haar gezonde maaltijden en interessante aanbiedingen. Laat u zich met verse pannenkoeken en de wafels als tussendoortje lekker verwennen.

Regionale producten en veel delicatessen

Zelf zeggen ze over hun restaurant: “Ons bistro is een favoriete plek voor de middagpauze, maar ook ideaal voor mensen die na een een bruisend festivalbezoek honger hebben. Geniet op hete avonden van onze plezierige zitplaatsen buiten op het terras. Zelfs voor de kritische klant bieden we uitstekende, lokale producten. Kies voor onze afwisselende, regionale producten en een variëteit aan delicatessen.” In de recensies wordt De Oude Kroon omschreven met “Uitstekende bistro met omvangrijke menukaart”.

Take-away en vegetarische maaltijden

Bijzonder populair zijn hun vegetarische maaltijden, die met liefde worden gekookt en tonen hoe groot de mogelijkheden voor veelzijdige voedselverzorging zijn. Met het oog op uw gezondheid dragen zij zorg voor een verantwoorde maaltijd en laten ze zien dat gezond eten ook erg lekker kan zijn. Weinig tijd? U kunt uw maaltijd ook heel eenvoudig meenemen van hun take-away. Heeft u omgekeerd wel tijd en een grotere groep deelnmers, dan zijn er ook privé-evenementen mogelijk met speciale keuzemenu’s.

Het is er genieten van de Belgische keuken

Parkeren kunt u heel makkelijk aan de voorkant van het bistro op hun parkeerplaatsen. Uw hond kunt u meebrengen. Als betaalmethodes bieden zij MasterCard, VISA, betaalpas of contactloos betalen en contante betaling. Dus laat uzelf verwennen en geniet van de Belgische keuken met een omvangrijk aanbod aan heerlijke gerechten en drankjes. Er is gratis internet-toegang. Geopend 6 dagen per week van 10:00 tot 00:00 uur geopend. Hun rustdag is dinsdag.

Kom langs bij De Oude Kroon, Michel Vergauwenstraat 1 in Zwijndrecht, bel voor een afhaalmaaltijd of reserveer voor een grotere groep.

Brasserie De Oude Kroon

Michel Vergauwenstraat 1
ZwijndrechtWebsite:

Maandag
11.00-21.00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
11.00-21.00
Donderdag
11.00-21.00
Vrijdag
11.00-21.00
Zaterdag
11.00-21.00
Zondag
11.00-21.00

Zoekwoorden: Lunchen, Brasserie met groot terras, Eetgelegenheid, Gezellig tafelen, Horecagelegenheid, Take-away, Verse pannekoeken en wafels, Gezonde maaltijden, Uitstekend bistro met omvangrijke menukaart, Keuzemenu voor grote groepen
Categorieën: Restaurants, Taverne, Tavernes, Brasserie

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.