Gasthof Heidelberg, Loppem

Wilt u ook weer eens heerlijk tafelen en een lekker fris pintje drinken? Dan bent u bij ons van Gasthof Heidelberg in Loppem aan het juiste adres! Bij ons vindt u een herlijke unieke bierkaart in combinatie met een eenvoudige maar verfijnde keuken met heerlijke gerechten. Geniet van de ambiance gecombineerd met heerlijk jazz muziek op de achtergrond. Dit alles samen zorgt al sinds jaar en dag voor een zeldzame authenticiteit en unieke en geliefde ontmoetingsplaats voor jong en oud.

Gasthof Heidelberg is een waar begrip in de Vlaamse horeca en bestaat ondertussen al meer dan 46 jaar. De jonge generatie van de familie Hostens heeft halverwege 2015 het levenswerk van wijlen Antoon Hostens overgenomen. De zaak is altijd hetzelfde gebleven op hier en daar wat eigentijdse ontwikkelingen na. Uiteraard blijft de ziel van Gasthof Heidelberg behouden en met een aantal frisse initiatieven, een uitbreiding van zowel de bier, wijn- en menukaart en nieuwe openingsuren staan we 5 dagen per week voor u klaar.

Kom gerust langs, schuif aan, geniet van een heerlijk pintje met een verfijnde hap en ontspan bij onze charmante open haard. Wij hopen u spoedig te mogen verwelkomen.

Heeft u nog vragen of wenst u aanvullende informatie? Neem dan gerust vandaag nog contact met ons op, wij staan u graag te woord!

Café, Restaurants, Cafe, Eetcafe, Eethuis, Biercafe, Bruincafe en Gezellig cafe in Loppem, West-Vlaanderen.

 

Gasthof Heidelberg

Torhoutsesteenweg 26
LoppemWebsite:

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
11.30-23.30
Donderdag
11.30-23.30
Vrijdag
11.30-23.30
Zaterdag
16.00-23.30
Zondag
16.00-23.30

Volg ons op: Facebook
Zoekwoorden: Cafe, Eetcafe, Eethuis, Biercafe, Bruincafe, Gezellig cafe
Categorieën: Café, Restaurants

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.