Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Santon Gebroeders bvba, Sint-Gillis-Waas

Woningrenovatie door de Santon Gebroeders

Bent u op zoek naar een professionele aannemer? Wilt u uw huis renoveren? Of wilt u uw droomterras realiseren? Dan bent u bij de Santon Gebroeders aan het juiste adres. Voor alle bouw- en karweiwerken staan wij graag tot uw dienst. Denkt u daarbij aan metselwerken, gyprocwerken, het isoleren van uw woning of het plaatsen van stalen liggers. Maar ook voor het aanleggen van een oprit, terras of vloer draaien wij onze hand niet om. Wij zijn gespecialiseerd in verbouwingen, renovaties en kleine herstellingswerken. Daarbij bent u ervan verzekerd dat wij nauwkeurig en efficiënt te werk gaan.

Werkwijze

Alvorens wij aan de slag gaan met onze werkzaamheden, komen we eerst bij u op locatie om een gratis prijsofferte te maken. Vervolgens overleggen we wanneer we kunnen starten zodat we kunnen zorgen voor een vlotte verbouwing waar u zo min mogelijk last van heeft.

 

Verbouwingen van de Santon Gebroeders Aanleg terras door de Santon Gebroeders
Santon Gebroeders bvba, Sint-Gillis-Waas

Santon Gebroeders bvba

Oude Molenstraat 75 Bus C
Sint-Gillis-Waas

Website: www.handelsgids.be/sint-gillis-waas/santon-gebroeders-bvba/

Zoekwoorden: Vloeren, Metselwerken, Gyprocwerken, Opritten en terrassen, Isoleren van woning, Gevelbekleding, Plaatsen van stalen liggers
Rubrieken: Bouwbedrijven, Bouwwerken, Renovatiewerken, Bouwonderneming

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.