Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Ehb-av BVBA, Houtvenne

Bent u op zoek naar een bedrijf voor al uw audiovisuele oplossingen? Dan bent u bij Sven De Ridder van Ehb-av BVBA aan het juiste adres! Hier kunt u terecht voor al uw audiovisuele oplossingen in de regio Houtvenne. U heeft direct persoonlijk contact en een snelle service. Bij ons wordt er steeds gezorgd voor een offerte op maat met de wensen en het budget van de klant. U kiest voor kwaliteit? Dan kiest u voor Ehb-av BVBA uit Houtvenne.

Werkzaamheden Ehb-av BVBA

  • Audio & video: Sven werkte in het verleden als elektricien en heeft dan ook meer dan 5 jaar ervaring op het gebied van audio, elektriciteit en verlichtingen. Een beamer of groot scherm aansluiten is dan natuurlijk geen enkel probleem. De bekabeling ervan voorzien? Voor dit alles contacteert u natuurlijk Sven de Ridder.

  • Netwerk & WIFI: Werkt de WIFI niet naar behoren zoals u dat wenst? Heeft u in bepaalde plaatsen van de woning slechte verbinding? Dan doet u toch gewoon een beroep op EHB-AV. Uw netwerk zal snel weer naar behoren werken zoals de klant dat mag verwachten.

  • Verlichting: Als u bestaande verlichting wenst aan te passen naar LED-verlichting bent u bij Ehb-av BVBA ook aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het aanpassen van LED-verlichting. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden voor uw woning.
Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op, we staan u graag te woord!

Ehb-av BVBA

Senator Leysenwijk 9
Houtvenne

Ehb-av BVBA in Google

Website: www.extrahulpbijaudio.be

Zoekwoorden: Electricien, Audiovisuele oplossingen, Audio aansluitingen, TV aansluiting, Wifi versterker, Geluidinstallatie, Plaatser van ledverlichting, Elektriciteitswerken, Netwerkinstallatie
Rubrieken: Elektriciens - Installateurs

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.