Ceuppens Louis bv A&L All-In-One, Lennik

In A&L ALL-IN-ONE kunt u terecht voor kleding, schoonheidszorg en ontharing

Bij Ceuppens Louis bv A&L ALL-IN ONE in Lennik kunt u terecht voor alle schoonheidsbehandelingen en producten. Daarbij mogen ook haarverzorging en kleding een rol spelen. Van nagels tot laserontharing, een complete make over is mogelijk. Een alles in één concept, waarbij een schoonheidssalon annex kledingzaak, kapsalon en nagelstudio zijn samengebracht. In de kledingzaak kan jong en oud terecht voor merken zoals Seven for all mankind, Dolce & co, Flammoda, Explosion, Linea chic, Tricot Chic, CTN Collection, Moost Wanted, Access, Artigli, Sportalm, Airfield en zoveel meer.

Schoonheid door verzorging van huid haar en handen

In de schoonheidssalon kunt u terecht voor gezichtsverzorging met Mesoestetic, lichaamsverzorging, pedicure en manicure, make-up, wax ontharing of definitieve ontharing met Diode Laser, huidverjonging en huidverbetering met Mesoestetic, afslanking en figuurcorrectie of permanente make-up en wimper extensions, en massages. In de kapsalon kan u zich laten verwennen door de kapster/colorist, voor een totaal nieuwe look of een wekelijkse brushing. In de nagelstudio kan u natuurlijk terecht voor een mooie set gelnagels/acrylnagels. In het fashion gedeelte kan jong en oud terecht voor de ideale outfit. Er is keuze uit kledingstukken voor ieders budget. Kleine aanpassingen van uw aankopen zijn voor onze retoucheuze.

Een ontspanningsmassage verbetert de bloedsomloop

Gelaatsverzorgingen gebeuren met het Spaanse merk Mesoestetic. Door een regelmatige verzorging van de handen helpen wij u bij het krijgen van zachte, gezonde en verzorgde nagels. Een ontspanningsmassage helpt bij fysieke ontspanning, het maakt spieren, pezen en gewrichten soepeler, verbetert de bloedsomloop. De hotstone massage is een heerlijke lichaamsbehandeling vanuit de gedachtegang ‘geest en lichaam zijn een’. A&L All-in One biedt bewezen formules aan rond figuurcorrectie en afslanken. Door de ophoping van vet en water, gaan de wanden die de cellen beschermen het huidoppervlak uitrekken waardoor er kuiltjes (cellulitis) ontstaan. De ‘Lymphastim’ methode biedt onmiddellijke en zichtbare resultaten.

Breng een bezoek aan de alles in één locatie Brusselsestraat 96b in Lennik

Ceuppens Louis bv A&L All-In-One

Brusselsestraat 96b
LennikWebsite:


Volg ons op: Facebook
Zoekwoorden: Schoonheidsspecialiste, Schoonheidssalon, Huidverbetering, Figuurcorrectie, Kapper, Nagelstudio, Kledingzaak, Pedicure en manicure, Wimperextensions, Definitieve ontharing
Categorieën: Kapsalons, Schoonheidsinstituten, Kledingwinkel

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.