Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Van De Walle Tom, Meigem

Van De Walle Tom is een jong en dynamisch bedrijf dat opgericht is door Tom en gevestigd is in Nevele. Als u voor hem kiest, weet u dat u in zee gaat met een vakman, met al jaren lange ervaring op gebied van elektriciteit en ventilatie. Tom is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren.

Omdat Tom u de beste service biedt, werkt hij bijna uitsluitend alleen. Zo is hij zeker van de kwaliteit van zijn geleverde werk. Ook is Tom altijd uw aanspreekpunt voor al uw vragen en problemen!

Diensten

Elektrische installaties

Is er nog geen tijd van gekomen om uw elektriciteit te installeren? Ga niet zelf aan de slag, laat het door een professional plaatsen. Zo weet u zeker dat het goed geplaatst is. Tom Van De Walle plaatst elektrische installaties voor zowel nieuwbouw en verbouwingen van woningen. Dit kan zijn bij:Van De Walle Tom, Meigem (Deinze)

  • Woningen
  • Appartementen
  • Winkels
  • Kantoren
  • Magazijnen

Domotica

Is dit bedrijf een beetje bij de tijd? Ja zeker! Om u van de nieuwste technologieën te kunnen voorzien, kan Tom Van De Walle een domotica voor u installeren. Hierbij kunt u niet alleen uw verlichting of stopcontacten schakelen, maar ook multimedia, video's, camera's en het alarm. Er zijn verschillende domoticasystemen waar u uit kunt kiezen. Natuurlijk geeft Tom u daarbij passend advies voor wat het beste bij uw woning/bedrijf past.

Van De Walle Tom, Meigem (Deinze)

Automatisatie

Wilt u graag een geautomatiseerde poort of hek dat opengaat na uw toestemming? Dan kan Tom iets voor u realiseren! Hij automatiseert poorten en hekkens, en die kunnen dan weer gekoppeld worden aan de domotica in uw huis. Ook kan hij uw camerabewaking en alarminstallatie installeren!

Heeft u nog vragen of is het nog niet helemaal duidelijk? Neem dan gerust nog een kijkje op de website! Daar vind u verdere uitleg over het bedrijf en over de diensten. Ga voor gemak met installatie zonder problemen, dat wordt voorzien door Tom Van De Walle. Hij helpt u graag verder!

Van De Walle Tom, Meigem (Deinze) Van De Walle Tom, Meigem (Deinze)
TVDW ELEKTRO BVBA, Meigem (Deinze)

TVDW ELEKTRO BVBA

Alfons Van Zandyckestraat 11
Meigem (Deinze)

TVDW ELEKTRO BVBA in Google

Website: www.tvdwelektro.be

Openingstijden
Maandag op afspraak
Dinsdag op afspraak
Woensdag op afspraak
Donderdag op afspraak
Vrijdag op afspraak
Zaterdag op afspraak
Zondag op afspraak
Zoekwoorden: Elektrische installaties, Domotica, Automatisatie, Automatiseren van poorten, Automatiseren van hekkens, Videofonie, Parlofonie, Camerabewaking, Alarminstallaties
Rubrieken: Elektriciens - Installateurs, Elekriciens

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.