Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

TD Technics BVBA in Oostkamp, de elektricien voor uw elektriciteitswerken

Op zoek naar een elektricien gespecialiseerd in databekabeling, domotica, automatisering, videofonie en parlofonie? Dan bent u bij TD Technics BVBA aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat uw elektriciteitswerken tot in de detail worden verzorgd. U kunt bij ons terecht voor projecten onder andere rond Niko Home Control. Maar ook voor het plaatsen van zonnepanelen, ventilatie en airco-installaties, camerabewaking en audio verlichting. Tevens voor de aanleg van complete netwerken kunt u contacteren. Wij werken in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten in West en Oost-Vlaanderen. Wij staan bekend om onze kwaliteit en eerlijke prijzen.

Elektricien - TD Technics BVBA, Oostkamp

Werkzaamheden van elektricien TD Technics BVBA

TD Technics BVBA beschikt over meer dan acht jaar ervaring in algemene elektriciteitswerken, volledige bekabeling tot het uitwerken van een integraal netwerk. Zaakvoerder Thomas Decaluwé kan ingeschakeld worden voor zowel nieuwbouw- en renovatieprojecten. De werkzaamheden bestaan uit:

Domotica en automatisering

Met domotica zorgen wij ervoor dat uw huisnetwerk geautomatiseerd wordt en dat u bepaalde acties op afstand kan bedienen. Door domotica wordt het leefcomfort verhoogd. Denk hier bijvoorbeeld aan de verwarming vast aanzetten als u nog onderweg bent naar huis zodat u thuis komt in een verwarmd huis. TD Technics werkt enkel met kwaliteits materialen zoals Niko Home Control, Teletask, QBUS, MyHOME_Up en BTicino. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor uw situatie en een vrijblijvende offerte op maat.

Het plaatsen van zonnepanelen

Uzelf verwarmen door middel van fossiele brandstoffen wordt alsmaar duurder. Tegenwoordig stappen veel mensen dus over op zonne-energie. Door te kiezen voor het plaatsen van zonnepanelen, kiest u voor een hernieuwbare, zuivere en groene energiebron. Daarnaast bieden zonnepanelen een gemiddelde garantie van vijftien tot twintig jaar. Kortom, bent u op zoek naar een vakkundig bedrijf die zonnepanelen levert en installeert? Doe dan een beroep op de expertise van TD Technics. Zij verlenen u graag van advies zodat u een weloverwogen keuze kan maken. 

Voor aanvullende informatie, vragen of een vrijblijvende offerte kunt u gerust contact met ons op nemen. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier. 

Elektricien - TD Technics BVBA, Oostkamp

Elektricien - TD Technics BVBA, Oostkamp

TD Technics BVBA

Warandestraat 8
Oostkamp

TD Technics BVBA in Google

Website: www.tdtechnics.com

Zoekwoorden: Elektriciteitswerken, Videofonie en Parlofonie, Audio verlichting, Ventilatie, Plaatsen van zonnepanelen, Niko Home Control, Databekabeling, Audio, Elektricien
Rubrieken: Elektriciens - Installateurs

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.