Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Dema Construction, Sint-Niklaas

Familiebedrijf Dema Construction is gespecialiseerd in huishoudelijke elektriciteitswerken, plaatsing van ramen en deuren en installatie van garagepoorten. Onze voornamelijk particulieren klantenbestand waarderen de kwalitatief hoogwaardige service en concurrerende prijzen. Wij komen graag bij u om opmetingen te doen en vervolgens een vrijblijvende offerte op maat voor u te maken. U kunt inschakelen als particulier, maar als bedrijf kunt u ook bij ons terecht.

Diensten Dema Construction:

  • Elektriciteitswerken:
    Voor al uw elektriciteitswerken in en rondom uw huis. Wij kunnen de volledige elektriciteit voor u aanleggen. Wij maken enkel en alleen gebruik van de meest gerenommeerde merken.

  • Ramen en deuren:
    Uw professioneel voor het plaatsen van ramen en deuren. Wij voeren de werkzaamheden uit rondom Oost-Vlaanderen. Wij plaatsen ramen in aluminium en PVC.

  • Garage poorten:
    Wij plaatsen zowel standaard als op maat gemaakte garagepoorten. Wij komen graag bij u langs om eerst alles door te bespreken en op te meten. Wij zorgen ervoor dat u een gebalanceerde keuze kunt maken.

Voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen.

Elektriciens - Installateurs, Elektriciteitswerken, Elektricien, Elektriciteitswerken nieuwbouw, Elektriciteitswerken renovatiewerken, Garagepoorten, Plaatsen van ramen en deuren, Verbouwingswerken en Videofonie en parlofonie Elektriciens - Installateurs, Elektriciteitswerken, Elektricien, Elektriciteitswerken nieuwbouw, Elektriciteitswerken renovatiewerken, Garagepoorten, Plaatsen van ramen en deuren, Verbouwingswerken en Videofonie en parlofonie in Sint-Niklaas, Oost-Vlaanderen.

Dema Construction, Sint-Niklaas

Dema Construction

Dalstraat 159
Sint-Niklaas

Dema Construction in Google

Website: www.demaconstruction.be

Zoekwoorden: Elektriciteitswerken, Elektricien, Elektriciteitswerken nieuwbouw, Elektriciteitswerken renovatiewerken, Garagepoorten, Plaatsen van ramen en deuren, Verbouwingswerken, Videofonie en parlofonie
Rubrieken: Elektriciens - Installateurs

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.