Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

K.D.J. Technics, Tongeren

Bent u op zoek naar een vakkundig en betrouwbare onderneming voor al uw elektriciteitswerken? Dan bent u bij ons van K.D.J Technics uit Tongeren aan het juiste adres! Wij verzorgen uw gloednieuwe elektrische installatie op locatie maar ook kunnen wij herstelling voor u uit voeren aan uw huidige installaties.

Wij kunnen onder andere de volgende werken voor u uitvoeren:

Wat het ook is bouw en vertrouw met een gerust hart op de expertise van K.D.J Technics, wij staan 24/7 voor u klaar.

Professionele service

Onze firma is een jonge onderneming onder leiding van Kevin Daniels, elektricien met een jarenlange ervaring in de sector. Dagelijks staat hij klaar voor zowel bedrijven als particulieren in de gehele regio Tongeren en de provincie Limburg bij uitbreiding. Wij garanderen u een veilig en kwalitatief resultaat.

Spoed

Heeft u last van een defect aan uw elektrische installatie defect of is er een probleem met uw elektriciteit? Geen nood, steeds weer kunt u een beroep doen voor dringende interventies. Neem direct contact met ons op en wij komen zo snel mogelijk ter plaatse om het probleem op een efficiënte en veilige manier op te lossen.

Heeft u nog vragen, wenst u aanvullende informatie of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op.

Elektriciens - Installateurs, Elektriciteitswerken voor nieuwbouw en renovatie, Algemene elektriciteitswerken, Elektricien, Elektriciteitswerken, Elektrische keuringen, Domotica en Videofonie en parlofonie in Tongeren, Limburg.

K.D.J. Technics, Tongeren

K.D.J. Technics

Henisstraat 175
Tongeren

K.D.J. Technics in Google

Website: www.kdjtechnics.be

Zoekwoorden: Elektriciteitswerken voor nieuwbouw en renovatie, Algemene elektriciteitswerken, Elektricien, Elektriciteitswerken, Elektrische keuringen, Domotica, Videofonie en parlofonie
Rubrieken: Elektriciens - Installateurs

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.