Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Case del Mar, Oostende

Case del Mar is het jonge hippe zusje van Restaurant Strandhuis. Net als het restaurant is het eethuis gelegen aan het strand. Kom er langs om uitgebreid te ontbijten, lunchen of voor een gezellige Tea Room tussen 14.00 en 18.00.

Eethuis Casa del Mar, Oostende

Weinig tijd? Maak dan gebruik van onze 'vluggertjes' zoals hamburgers, vis, dagsoep of stoofvlees.

Heeft u juist eindeloos veel tijd en wilt u lekker lang tafelen? U kunt bij Casa del Mar ook tapas bestellen.

Geniet in de zomer van onze milkshakes, ijscoupes of het gezonde alternatief smoothies. Ook kinderen zijn van harte welkom in ons eethuis, we hebben een speciaal junior menu.

Feesten en evenementen

Heeft u een bijzonder evenement? Zoals een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest, receptie of babyborrel? Wij kunnen u een feest op maat aanbieden. Kijk voor de verschillende formules of neem contact met ons op voor een evenement op maat. Ook wanneer u een feestje thuis geeft maar geen zin heeft om zelf te koken kunt u Case del Mar benaderen. U kunt gebruik maken van het ruime assortiment van onze traiteurdienst.

Eethuis Casa del Mar, Oostende

Eethuis Casa Del Mar, Oostende

Eethuis Casa Del Mar

Zeedijk 147
Oostende

Website: www.bistrostrandhuis.be

Openingstijden
Maandag 10.00 -
Dinsdag 10.00 -
Woensdag 10.00 -
Donderdag 10.00 -
Vrijdag 10.00 -
Zaterdag 10.00 -
Zondag 10.00 -
Zoekwoorden: Eethuis, Tearoom, Restaurant, Kindvriendelijk restaurant, Restaurant met open terras, Zelfgemaakte ambachtelijk ijs, Verjaardagsfeestjes, Feestzalen verhuur, Vergaderzalen verhuur
Rubrieken: Restaurants, Taverne, Feestzalenverhuur, Bistro

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.