Spork Foodcafé, Zolder

Kom gezellig langs bij Spork Foodcafé in Zolder! Bij ons kunt u terecht voor een goede sfeer, warm onthaal en natuurlijk heerlijk eten voor een mooie prijs. Spork Foodcafé is een begrip in Zolder en omgeving.

Uit eten in Zolder

No-nonense, ‘Alles mag, niets moet’: zo wordt Spork Foodcafé in een notendop omschreven. De populaire eetgelegenheid heeft dankzij het ouderwetse, maar elegante interieur de allure van een bruin café.

Frans-Belgische specialiteiten

Bij Spork Foodcafé worden Frans-Belgische specialiteiten geserveerd in goeie porties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Kreeft en Côte à l’os, maar ook heerlijke pasta´s en salades. Benieuwd wat wij nog meer serveren? Bekijk alvast ons menu online!

Zomerterras Zolder

Bij Spork Foodcafé kunt u niet reserveren. Mocht u moeten wachten op een plaatsje, dan kunt u dit gerust doen onder het genot van een van onze Franse, Spaanse en Italiaanse topwijnen voor onze openhaard of in de zomer op het terras.

Hebt u een vraag met betrekking tot dieetwensen of andere zaken? Neem dan gerust contact met ons op.

Spork Foodcafé

Gildenstraat 1
ZolderWebsite:

Maandag
12:00-22:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
12:00-22:00
Vrijdag
12:00-22:00
Zaterdag
17:00-22:00
Zondag
12:00-22:00

Zoekwoorden: Eetgelegenheid, Diners, Gerechten, Belgische keuken, Streekgerechten, Seizoensgebonden, Terras, Open haard, Franse wijnen, Frans-Belgische specialiteiten
Categorieën: Restaurants

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.