Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Op zoek naar een ervaren elektricien voor al uw elektriciteitswerken in Wielsbeke? Neem contact op met Willems Technics

Willems Technics is een erkend installateur die snelle en unieke service op maat levert. Voor zowel kleine als grote installaties en voor de installatie van elektriciteitswerken nieuwbouw en elektriciteitswerken renovaties bent u bij hen aan het juiste adres. Zij zijn elektricien voor domotica, elektricien voor autolaadpalen plaatsen en elektricien camerabewaking. Mocht u videofonie en parlofonie willen laten installeren, ook daar hebben zij ruimschootse ervaring mee. Willems Technics is een installatiebedrijf brandalarm en kan ook helpen bij het plaatsen van binnen en buitenverlichting. Ten slotte is Willems Technics een erkend elektromonteur thuisbatterij.

Screenshot_20211102-190929_2dehands-e1639304307225.jpg - Willems Technics, Wielsbeke

Voor een volledige installatie van uw elektriciteitswerken

Voor zowel nieuwbouw woningen als bestaande woningen installeert Willems Technics volgens de wettelijke reglementen. Neem contact met ze op voor onder andere:

  • Elektriciteitswerken nieuwbouw
  • Elektriciteitswerken renovaties
  • Plaatsen van binnen en buitenverlichting
  • Elektricien voor domotica
  • Elektricien voor autolaadpalen plaatsen
  • Videofonie en parlofonie
  • Installatiebedrijf brandalarm
  • Elektricien camerabewaking
  • Elektromonteur thuisbatterij 

Een elektricien voor domotica

Domotica is het automatiseren van processen en handelingen in huis. Het is ontwikkeld om ons leven makkelijker te maken en is niet meer weg te denken uit ons bestaan. Domotica is het op afstand aansturen van elektronica in huis vanaf bijvoorbeeld je smartphone. Zo kun je onder andere instellen op welk tijdstip de lampen aan gaan, of hoe laat de gordijnen dicht gaan. Daarnaast hoeft u niet meer bang te zijn dat u uw deur niet op slot heeft gedaan. Waar u ook bent, u zet met één druk op de knop uw apparaten aan of uit. Lijkt dit u wat? Maak dan een afspraak met Willems Technics in Wielsbeke. 

Veiligheid in huis: van brandalarm tot camerabewaking

Willems Technics heeft ervaring met het installeren van diverse zaken om de veiligheid in en om uw huis te vergroten. Zij kunnen bijvoorbeeld een videofoon of parlofoon bij u installeren. Hierbij worden een deurbel en camera aan elkaar gekoppeld en zo kunt u dus altijd zien wie er bij u aanbelt. Ook voor een uitgebreidere camerabeveiliging kunt u contact met ze opnemen. Daarnaast installeren zij brandalarmen. Een brandalarm kan u waarschuwen bij een beginnende brand en dit vergroot de kans dat u zelf de brand kan blussen of op tijd uit uw huis komt.  

Heeft u algemene vragen of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan snel contact op met Willems Technics in Wielsbeke. U kunt ook het contactformulier invullen.

Ledverlichting.jpg - Willems Technics, Wielsbeke

Willems Technics, Wielsbeke

Willems Technics

Abeelestraat 83
Wielsbeke

Willems Technics in Google

Website: www.willems-technics.be

Openingstijden
Maandag 07:00 - 22:00
Dinsdag 07:00 - 22:00
Woensdag 07:00 - 22:00
Donderdag 07:00 - 22:00
Vrijdag 07:00 - 23:00
Zaterdag 07:00 - 23:00
Zondag 09:00 - 22:00
Zoekwoorden: Elektriciteitswerken nieuwbouw, Elektriciteitswerken renovaties, Plaatsen van binnen en buitenverlichting, Elektricien voor domotica, Elektricien voor autolaadpalen plaatsen, Videofonie en parlofonie, Installatiebedrijf brandalarm, Elektricien camerabewaking, Elektromonteur thuisbatterij
Rubrieken: Domotica, Elektriciens - Installateurs, Zonnepanelen, Elektriciteitswerken, Elekriciens

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.