Bistro Holt 91, Beverst (Bilzen)

Bent u ook op zoek naar een heerlijk restaurant? Ook weer eens zin in een gezellig avondje uit met vrienden en/of familie? Dan bent u natuurlijk naar ons van Bistro Holt 91 uit Beverst aan het juiste adres! Buiten onze perfecte service bieden wij u heerlijke gerechten aan waaronder vlees, vis, pasta's salades en uiteraard ook genoeg vegetarische keuzes. Kom onze vers bereiden smaken ervaren en geniet van onze warme en sfeervolle restaurant. Het is een beleving, laat u verwennen, laat het u smaken!

Bistro Holt 91Heerijk vlees: Geniet bij ons van zuiver (h)eerlijk en vers vlees die met veel liefde en passie voor u wordt klaar gemaakt.

Bistro Holt 91Verse Vis: Wij krijgen iedere dag heerlijke verse vis geleverd die wij dan weer met uiterste zorg voor u bereiden.

Bistro Holt 91Pasta - Salades - Vegetarisch: Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor pasta's, salades en vegetarische gerechten. Bij ons voor een ieder wat wils!

Ook voor het huren van een feest- en/of vergaderzaal bent u bij ons van Bistro Holt 91 aan het juiste adres! Vraag gerust naar de mogelijkheden. Heeft u nog vragen, wenst u aanvullende informatie of wilt u reserveren? Neem dan vandaag nog contact met ons op, wij staan u graag te woord

Bistro Holt 91

 

Bistro Holt 91

Holt 91
Beverst (Bilzen)Website:

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
, 17:00-21:00
Donderdag
, 17:00-21:00
Vrijdag
, 17:00-21:00
Zaterdag
, 17:00-21:00
Zondag
11:30-14:30 , 17:00-21:00

Zoekwoorden: Bistro, Eetgelegenheid, Huwelijksfeesten, Diners
Categorieën: Restaurants

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.