Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Laissez-Faire biedt seizoensgebonden gerechten voor lunch en diner

Zoekt u erkende kwaliteit wat betreft de culinaire prestaties als u uit eten gaat? Laissez-Faire in Brugge aan de Scheepsedalelaan 12 is het gelukt. De Gouden Vork 2019 is uitgereikt aan dit sfeervolle restaurant met zijn Belgische en Franse keuken. De waardering van een kritische jury is voor een restaurateur de meest begeerde prijs. Het stimuleert het team van Laissez-Faire om nog beter zijn best te doen. U kunt er dus van uit gaan dat een bezoek uw tijd en geld helemaal waard is. Geniet van de seizoensgebonden gerechten in deze bekroonde eetgelegenheid.

Gekozen door een onpartijdige jury

Het culinaire gebeuren is al in alle tijden een hot item in de media. Talloze boeken, tijdschriften en televisieprogramma’s worden gemaakt rond dit thema. Daarom organiseert de krant Deze Week ‘De Gouden Vork’. De wedstrijd bestaat erin dat elk deelnemend restaurant bezocht wordt door een onpartijdige, anonieme jury. Na afloop wordt het restaurant in zijn totaliteit door de juryleden geëvalueerd. De eetgelegenheid wordt beoordeeld naar instelling, bediening, kaart, dranken en prijzen.

Het is een beetje kunst op uw bord

De formule van het restaurant is: klein en beperkt, zonder vaste kaart, dus vertrouw op de chef. Laat u leiden en verleiden. Er wordt met passie en talent gewerkt in de open keuken. De gerechten worden à la minute aan u voorgesteld. Het menu wordt om de paar weken gewisseld. Het is een beetje kunst op uw bord, gecompleteerd met lekkere en betaalbare wijnen. De beleving een restaurant is altijd van groot belang. U zult genieten van de warme aankleding van het interieur en de hartelijke bediening door het personeel. De chef zijn kennis wordt gekoppeld aan het enthousiaste groepswerk van zijn jonge team.

Genieten is het trefwoord van Laissez-Faire

Chef David Demeyere heeft zijn opleiding genoten in gerenommeerde sterrenrestaurants. Als chef blijft hij zichzelf vernieuwen en bijwerken en gaat mee met de trends. En toch blijven zij in Laissez-Faire hun kleine zelve. Partner Vanessa Fraikin zorgt voor de ongedwongen gezellige verwelkoming waardoor u zich onmiddellijk thuis voelt. Op een spontane manier loodst zij u mee doorheen de gerechten. Genieten is hun trefwoord. Restaurant Laissez-Faire is hun wisselende uitdaging met aanpassingen van het menu in overeenstemming met het dagelijkse aanbod.

Kom langs aan de Scheepsdalelaan 12 in Brugge voor een sfeervolle culinaire belevenis.

Laissez-Faire

Scheepsdalelaan 12
Brugge

Laissez-Faire in Google

Website: www.laissezfaire.be

Zoekwoorden: Restaurant met tuinterras, Belgische Franse keuken, Lunchen, Dineren, Restaurant toegankelijk voor kleine huisdieren, Seizoensgebonden gerechten
Rubrieken: Restaurants

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.