Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Brasserie A La Carte in Sint-Agatha-Berchem slaagt er steeds weer in om u een heerlijk diner voor te schotelen

Heerlijk dineren in Sint-Agatha-Berchem? Kom dan vooral ons prachtige restaurant A La Carte bezoeken! Op de uitgebreide menukaart vindt u diverse verse gerechten, van vlees tot vis of vegetarisch. Voor iedereen zit er dus iets smakelijks tussen. De bourgondische Belgische keuken serveert u graag populaire seizoenssuggesties, zoals wildgerechten of uitbundige salades. Gezellig ontbijten of lunchen met vrienden, collega’s of familie? Ook dan bent u bij brasserie A La Carte aan het juiste adres. Schuif lekker aan en geniet van de Franse keuken met heerlijke hapjes en top wijnen. Taverne A La Carte is ook een ideale plek om lekker te borrelen. Wat dacht u van authentieke kaaskroketten? En dat in combinatie met streekbieren? Kom genieten! We verwelkomen u graag van maandag tot en met zaterdag aan de Keizer Karellaan 420 B in Sint-Agatha-Berchem.

Ontbijten, lunchen en dineren in Sint-Agatha-Berchem

Wij zijn open voor ontbijt, lunch en diner. Met onze uitgebreide menukaart bieden wij tal van opties. Van heerlijke visgerechten tot kleine hapjes uit de Franse keuken. Reserveer een romantisch diner voor twee, en geniet van een candle-light diner met fantastische gerechten en heerlijke wijnen. Of kom met collega’s gezellig lunchen in brasserie A La Carte. Vers belegde broodjes, heerlijke salades of toch liever een portie kaaskroketten? De vriendelijke en professionele bediening staat voor u klaar.

Service en kwaliteit

Naast mooie gerechten waar u uw vingers bij aflikt, kunt u van A La Carte ook nog een top service verwachten. Bekwaam personeel voorziet u van al uw wensen. Bovendien gebruiken wij steevast verse producten om een hoge kwaliteit en goede smaak te waarborgen. Wij bieden fantastische seizoenssuggesties uit de Frans-Belgische keuken. Kom snel langs om dat te proeven!

Wijn en kaaskroketten in Vlaams-Brabant

A La Carte staat bekend om de goede wijnen en de klassieke kaaskroketten. U kunt dus heerlijk bij ons borrelen. Maar uiteraard zijn wij ook de aangewezen brasserie om te dineren of te lunchen. Bent u in de buurt van Sint-Agatha-Berchem? Kom dan vooral een keer gezellig langs.

Heeft u nog vragen, wenst u aanvullende informatie en/of wilt u een afspraak maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op! U kunt ook in contact komen door uw gegevens achter te laten via het contactformulier op deze pagina.

Brasserie Sint-Agatha-Berchem, Vlaams-Brabant

A La Carte

Keizer Karellaan 420 B
Sint-Agatha-Berchem

A La Carte in Google

Openingstijden
Maandag 8.30 - 20.00
Dinsdag 8.30 - 20.00
Woensdag 8.30 - 20.00
Donderdag 8.30 - 20.00
Vrijdag 8.30 - 21.00
Zaterdag 08:30 - 20:00
Zondag gesloten
Zoekwoorden: Dineren, Lunchen, Taverne, Brasserie, Franse keuken, Belgische keuken, Uitgebreide menukaart, Seizoenssuggesties, Wijnen, Kaaskroketten
Rubrieken: Restaurants, Bistro, Brasserie

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.