Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Heerlijk uiteren bij A La Carte in Sint-Agatha-Berchem

A La Carte is een van de weinige restaurants in Sint-Agatha-Berchem. Het restaurant heeft een bistro en een brasserie waar u heerlijk kunt dineren of lunchen. In de taverne of in de brasserie kunt u genieten van eten dat gebaseerd is op zowel de Franse keuken als de Belgische keuken. Het restaurant heeft een uitgebreide menukaart met veel keuzemogelijkheden. Er zit voor ieder wel wat tussen. Daarnaast zijn er altijd seizoenssuggesties. Wat erg gewaardeerd is bij A La Carte zijn de wijnen en kaaskroketten in Sint-Agatha-Berchem. Het restaurant bevindt zich in Vlaams-Brabant. Kom snel eens langs om dat te proeven!

Het pitoreske Sint-Agatha-Berchem 

Sint-Agatha Berchem is dichtbij Antwerpen gelegen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. De gemeente telt ongeveer 25.000 inwoners en heeft ongeveer tien restaurants waar u kunt dineren of lunchen. Een deel van de gemeente spreekt Frans. De gemeente heeft daarom ook een Franse naam: Berchem-Sainte-Agathe. In de omgeving van Sint-Agatha-Berchem is veel natuur waar u lekker kunt wandelen of fietsen en van de natuur kunt genieten. Daarna kunt u bij restaurant A La Carte terecht om in de bistro, brasserie of taverne de uitgebreide menukaart door kunt nemen of kunt genieten van de seizoens suggesties.

Dineren en lunchen in de brasserie

Bij restaurant A La Carte kunt u dineren of lunchen in de brasserie. Ook is er een bistro en een taverne waar u bedient wordt door het vriendelijke personeel. A La Carte is een van de weinige restaurants van de gemeente Sint-Agatha-Berchem. Het is een unieke brasserie, omdat het zowel over een Franse Keuken als een Belgische Keuken beschikt. Verder kunt u hier ook terecht voor:

  • Goede service en eten in de brasserie, bistro of taverne
  • Seizoenssugesties 
  • Een uitgebreide menukaart met veel keuze voor ieder
  • Heerlijk dineren
  • Lunchen 
  • Wijnen en kaaskroketten in Sint-Agatha-Berchem
  • Franse Keuken
  • Belgische Keuken

Kom eens langs in de bistro om de goede service en het lekkere eten te ervaren!

Een restaurant met een uitgebreide menukaart

A La Carte is een restaurant met een uitgebreide menukaart. Hier kunt u terecht om goed te dineren of lunchen in de brasserie, bistro of taverne van één van de weinige restaurants in Sint-Agatha-Berchem. Het restaurant is maandag tot en met zaterdag geopend tussen 8:30 uur en 20:00 uur. Een aanrader zijn zeker de wijnen en kaaskroketten in Sint-Agatha-Berchem. Kies voor een ongergetelijke avond of voortreffelijke lunch bij restaurant A La Carte.

Voor meer informatie of reserveren, kunt u contact opnemen met restaurant A La Carte. 

Restaurants, Bistro, Brasserie, Dineren, Lunchen, Taverne, Brasserie, Franse keuken, Belgische keuken, Uitgebreide menukaart, Seizoenssuggesties, Wijnen en Kaaskroketten in Sint-Agatha-Berchem, Vlaams-Brabant.

A La Carte

Keizer Karellaan 420 B
Sint-Agatha-Berchem

A La Carte in Google

Openingstijden
Maandag 8.30 - 20.00
Dinsdag 8.30 - 20.00
Woensdag 8.30 - 20.00
Donderdag 8.30 - 20.00
Vrijdag 8.30 - 21.00
Zaterdag 08:30 - 20:00
Zondag gesloten
Zoekwoorden: Dineren, Lunchen, Taverne, Brasserie, Franse keuken, Belgische keuken, Uitgebreide menukaart, Seizoens suggesties, Wijnen, Kaaskroketten
Rubrieken: Restaurants, Bistro, Brasserie

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.