Brasserie De Kring, Zottegem

Woont u in (de buurt van) Zottegem en wilt u lekker eten in een sfeervol restaurant? Breng dan een bezoekje aan Restaurant De Kring. Wij bevinden ons in het centrum van de stad op het marktplein van Zottegom. De ideale tussenstop als u een dagje uit bent in de Vlaamse Ardennen. Het is zowel 's middags als 's avonds goed vertoeven op ons grote binnen- of buitenterras. Met voldoende parkeergelegenheid voor de deur kunt u altijd bij ons terecht.

Brasserie De Kring

Gerechten

Of u nu komt lunchen bij ons of dineren, wij hebben voor ieder wat wals. De middagkaart bevat onder andere verschillende slaatjes en croques. Ook voor een lekkere pannenkoek of een ijscreatie kunt u bij ons terecht. Ideaal om even uit te rusten na een flinke wandeling of fietstocht. Met onze klassieke Frans-Belgische keuken kunt u genieten van populaire vleesgerechten of verfijnde kreeftcreaties. Al onze gerechten worden met liefde voor u klaargemaakt.

Heerlijk dineren kun je bij Brasserie De Kring

Feestzaal

Bij Brassie De Kring kunt u ook terecht als u een feestje wilt organiseren. In onze feestzaal hebben wij plek voor maximaal 60 personen. Onze feestzaal is dus ideaal om af te huren als u een verjaardagsfeest, bedrijfsevent, receptie, koffietafel of een tentoonstelling heeft.

Feestzaal Brasserie De Kring

 

Brasserie De Kring

Markt 4
ZottegemWebsite:


Zoekwoorden: Italiaanse specialiteiten, Frans belgisch restaurant , Belgische franse keuken, Gaan eten , Feestzaal huren , Eenvoudige maaltijd, Bourgondische beleving
Categorieën: Café, Restaurants, Restaurant België, Brasserie

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.