Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Restaurant De Uilenspiegel, Damme

Heeft u ook zo zin in een heerlijk avondje uit onder het genot van een drankje en heerlijke lunch of diner? Dan bent u bij Restaurant De Uilenspiegel in het schilderachtige en landelijke hart van Damme aan het juiste adres! Wij bieden u traditionele, (h)eerlijke gerechten aan met een frisse tint. Kom gerust met uw geliefde, gezin, familie of vrienden genieten van een gezellig diner in ons sfeervolle en warme restaurant. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een fris glaasje en een verse pannenkoek op ons grote  zonneterras. Iedereen is welkom, er is voor elk wat wils.

Lunch: Elke middag (met uitzondering van de zondag) bieden wij u een heerlijke lunch aan voor slechts €15,00 (soep + hoofdgerecht). Tijdens de zomer maanden juli & augustus zullen wij ook op donderdagavond geopend zijn!

Menu: Kijk gerust eens op uw gemak rond op onze website voor ons volledige menu. Voor de sauzen is er keuze uit: peperroomsaus, champignonsaus, béarnaisesaus. Al onze gerechten worden geserveerd met verse frietjes of kroketjes en een slaatje.

Op een zeer korte afstand van Damme wordt ons Maine-Anjou rundsvlees gekweekt met de grootste zorg.

Heeft u nog vragen, wenst u aanvullende informatie of wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan gerust vandaag nog contact met ons op!

Restaurants, Tea-room, Lunches, Diners, Desserts, Vispannetje, Steaks, Wafels, Zonneterras, Dagschotels en Lekker eten in Damme, West-Vlaanderen.

Restaurant De Uilenspiegel, Damme

Restaurant De Uilenspiegel

Kerkstraat 44
Damme

Restaurant De Uilenspiegel in Google

Website: www.deuilenspiegel.be

Openingstijden
Maandag 10:00 - 21:00
Dinsdag 10:00 - 21:00
Woensdag gesloten
Donderdag gesloten
Vrijdag 10:00 - 21:00
Zaterdag 10:00 - 21:00
Zondag 10:00 - 21:00
Zoekwoorden: Tea-room, Lunches, Diners, Desserts, Vispannetje, Steaks, Wafels, Zonneterras, Dagschotels, Lekker eten
Rubrieken: Restaurants

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.