Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Kapster Christa & Co in Tienen, de kapsalon die u doet stralen

U wilt u mooi laten maken? Neemt u dan contact op met Kapster Christa & Co in Tienen. Wij zorgen ervoor dat u na een knipbeurt opnieuw straalt of vraag om een professionele maquillage. U kunt bij ons naast het knippen en kappen ook terecht voor haarverlengingen en kleuringen, opsteek en feestkapsel en make-up, zoals feestelijke make-up en bruidsmake-up. U kunt met al uw wensen bij deze dameskapsalon, herenkapsalon en kinderkapsalon terecht. U bent bij ons verzekerd van onze creativiteit in combinatie met onze jarenlange ervaring. Niet voor niets zijn wij een begrip in de regio. U bent er bij ons van verzekerd dat wij netjes en professioneel te werk gaan. 

Kapster Christa & CO, Tienen

Uitgebreid aanbod verzorgingen bij Kapster Christa & Co

U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid aanbod verzorgingen. Met onze grandioze glimlach en super professionele aanpak wordt u in de watten gelegd bij Kapster Christa & Co.

Gebruik van topproducten

Uiteraard werken wij alleen met de beste producten zoals producten van L’Oréal, Balmain en Great Lenghts. Heeft u iets te vieren of heeft u een event en wilt u naast uw prachtige kapsel en mooie styling toepasselijke make-up? Kapster Christa & Co kan ook professionele feestelijke make-up verzorgen, geheel volgens uw stijl, wensen en afgesteld op uw event of feest. Ook voor een bruiloft kunnen wij uw bruidsmake-up verzorgen. Vanzelfsprekend kunnen wij u van het nodige advies voorzien om zelf aan de slag te gaan met uw dagelijkse make-up. Ook voor tips & tricks voor maquillage kunt u beroep doen op de kennis en expertise van Kapster Christa & Co. 

Stralend door het leven

Wij werken enkel op afspraak. Natuurlijk zijn wij telefonische bereikbaar, maar ook online via de website of facebookpagina, kunt u een afspraak maken. Ervaar de jarenlange ervaring en de gezellige babbel tijdens uw knipbeurt. Uw haar wordt netjes opnieuw gezet, geheel naar uw wens en onze creativiteit en professionalisme. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste trends en kleuren. Kortom, Kapster Christa & Co doen er alles aan om iedereen te doen stalen. Maak vandaag nog uw afspraak bij deze dameskapsalon, herenkapsalon en kinderkapsalon!  

Benieuwd naar onze prijslijst of meer informatie? Bezoek de website of neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Kapster Christa & CO, Tienen

Kapster Christa & CO, Tienen

Kapster Christa & CO

Gilainstraat 44
Tienen

Kapster Christa & CO in Google

Website: www.kapsterchrista.be

Openingstijden
Maandag op afspraak
Dinsdag op afspraak
Woensdag op afspraak
Donderdag op afspraak
Vrijdag op afspraak
Zaterdag op afspraak
Zondag op afspraak
Zoekwoorden: Dameskapsalon, Herenkapsalon, Kinderkapsalon, Opsteek en feestkapsels, Make-up, Haarverlengingen en kleuringen, Bruidsmake-up, Feestelijke make-up
Rubrieken: Kapsalons

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.