Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Kom een dagje tot rust bij Kajuit 37 in Gent, de beste privé sauna in de buurt 

Heeft u ook zo’n behoefte om even aan de waan van de dag te ontsnappen? Daarvoor hoeft u niet eens op vakantie. Wees welkom bij Kajuit 37 in Gent; de beste privé sauna in de buurt. U vindt bij ons een authentieke Finse sauna met infrarood cabine en een zalige whirlpool. Op zoek naar een hamam in de buurt? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres met ons Turkse stoombad. Kom tot rust en boek een van onze ontspannende massages zoals een romantische candlelight massage, een anti stress massage, een hotstone massage of een relax massage. Wij zien u graag binnenkort bij Kajuit 37 voor een heerlijk dagje uit.

Beste prive sauna in de buurt Gent, Oost-Vlaanderen

De beste privé sauna in de buurt van Gent

Wilt u samen met een geliefde, vriendin of familielid eens heerlijk een dagje tot rust komen? Dan kiest u bij ons een arrangement op maat. Elk arrangement start met een minimale tijdsduur van twee uur, waarbij u gebruikmaakt van de Finse sauna, het Turks stoombad, de whirlpool en de infraroodcabine. De gehele ruimte is voor u alleen en buiten de faciliteiten kunt u gebruikmaken van de relaxruimtes, regendouches en waterval douches. Aan alles is gedacht, van handdoeken tot slippers en douchegel, dus u hoeft niets zelf mee te brengen. Wilt u ook genieten van een lekker drankje, hapjes, ontbijt, of gebak? Neem dan alvast een kijkje bij onze arrangementen en kies een arrangement op maat.

Heerlijke massages in de regio Oost-Vlaanderen

Het is al lang wetenschappelijk aangetoond dat een massage goed is voor ons welzijn. Het bevordert de bloedsomloop en helpt afvalstoffen te verwijderen. Bovendien werken massages aan het versoepelen van de spieren en zorgen voor de aanmaak van endorfine, een stofje waar we blij van worden. Bij Kajuit 37 kunt u kiezen uit een breed aanbod massages uiteenlopend van een hotstone massage tot een relax massage. U boekt een massage als aanvulling op een arrangement, of u kiest een arrangement waar een massage al bij inbegrepen is.

Boek een heerlijke overnachting in onze B&B

Wilt u na al deze ontspanning een nachtje in Gent verblijven? Dan boekt u gemakkelijk onze suite inclusief ontbijt. Al onze gasten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten:

  • Candlelight massage
  • Relax massage
  • Anti stress massage
  • Infrarood cabine
  • Finse sauna
  • Hamam in de buurt
  • Turks stoombad
  • Beste privé sauna in de buurt
  • Hotstone massage
  • Whirlpool

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Whirlpool Gent, Oost-Vlaanderen

Beste prive sauna in de buurt - KAJUIT 37, Gent

KAJUIT 37

Poperingestraat 37
Gent

KAJUIT 37 in Google

Website: www.kajuit37.be

Openingstijden
Maandag 09:00 - 22:30 op afspraak
Dinsdag 09:00 - 01:30 op afspraak
Woensdag 09:00 - 01:30 op afspraak
Donderdag 09:00 - 01:30 op afspraak
Vrijdag 09:00 - 01:30 op afspraak
Zaterdag 09:00 - 01:30 op afspraak
Zondag 09:00 - 22:30 op afspraak
Zoekwoorden: Candlelight massage, Relax massage, Anti stress massage, Infrarood cabine, Finse sauna, Hamam in de buurt, Turks stoombad, Beste prive sauna in de buurt, Hotston massage, Whirlpool
Rubrieken: Ontbijtservice, Sauna's en Infrarood sauna's, Wellness-Hotel, Bed & Breakfast

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.