Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Café Amigo’s in Mortsel, gezellig streekbieren café voor heerlijke bieren, huisgemaakte mocktails en cocktails

Zoekt u een sfeervol café voor een gezellig avondje uit? Breng dan zeker een bezoek aan Café Amigo’s in Mortsel. In ons café met evenementen, kunt u zes dagen per week gezellig plaatsnemen met uw familie, vrienden; of gewoon alleen natuurlijk. Ons café met ruime streekbieren, is een ontmoetingsplek voor iedereen. Als dartcafé, bent u welkom voor een potje dart met onze andere gasten. In de zomer kunt u in ons café met open zonneterras zalig genieten van al die verkoelende dranken. Voor een café huisgemaakte cocktails en een streekbieren café, staat het team van Café Amigo’s klaar u de lekkerste drankjes te serveren.

Sfeervol streekbieren café in Mortsel

Zaakvoerders Kelly Peelman en Jens Pot, hebben een passie voor heerlijke dranken. Dit ziet u meteen terug in de menukaart van Café Amigo’s. De uiteenlopende smaken van ons aanbod aan streekbieren, delen we dan ook graag met onze gasten. Laat u eens verrassen door een streekbier dat u nog niet eerder heeft geproefd; wij voorzien u graag van een advies, passend bij uw smaakvoorkeur. Fruitig, bitter of abdijbieren, wij hebben het allemaal in huis. Heeft u liever een alcoholvrij drankje? Dan maken we graag een heerlijke mocktail; speciaal voor u.

Evenementen in de regio Antwerpen

Als er iets te vieren valt, dan doen wij hier graag aan mee. Wanneer u bij ons op café gaat, zult u dan ook regelmatig terecht komen in een speciale thema-avond. Wij willen onze gasten verrassen met gezellige avonden, bomvol amusement. Kom gezellig langs na het werk en laat de dag van uw afglijden tijdens een van onze evenementen. Iedereen is welkom en dankzij de gemoedelijke sfeer en hartelijke bediening, beleeft u een zorgeloze avond in een omgeving waar iedereen zich thuis voelt.

Zes dagen per week geopend

Van woensdag t/m maandag openen wij dagelijks onze deuren vanaf 12:00 uur tot 22:00 uur. Op de vrijdag en zaterdag, blijven we zelfs tot 03:00 uur in de nacht geopend. Enkel op dinsdagen sluiten wij onze deuren een dagje om u de volgende dag weer vrolijk te begroeten. Al onze gasten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten:

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Streekbieren cafe Mortsel, Antwerpen

Streekbieren cafe - Café Amigo's, Mortsel

Café Amigo's

Antwerpsestraat 294
Mortsel

Café Amigo's in Google

Website: www.cafe-amigos.be

Openingstijden
Maandag 12.00 - 22.00
Dinsdag gesloten
Woensdag 12.00 - 22.00
Donderdag 12.00 - 22.00
Vrijdag 12.00 - 03.00
Zaterdag 12.00 - 03.00
Zondag 12.00 - 22.00
Zoekwoorden: Cafe met evenementen, Dartcafe, Cafe met ruime streekbieren, Cafe met open zonneterras, Streekbieren cafe, Cafe huisgemaakte mocktails
Rubrieken: Café, Bistro

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.