Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Brouwerij Ganzenhof in Schelle voor ambachtelijk Belgisch bier

In Schelle vindt u ambachtelijke Brouwerij Ganzenhof waar wij vier verschillende streekbieren produceren: 'Kludde', 'Ne Scheve Toren bier', 'Nen Trapper bier' en 'Arthur bier'. Wij zijn trots op ons streekbier en heten u van harte welkom om het zelf te komen proeven. Ook voor bier op maat kunt u bij ons terecht - leuk voor een verjaardag of andere speciale gelegenheid. U kunt heerlijk vertoeven bij ons sfeervolle café met ruim terras. Ook vindt u ons ambachtelijk Belgisch bier via verschillende verkooppunten. Altijd al een workshop bier willen doen? Wij laten u graag de kneepjes van het vak zien. Onze workshop bier brouwen is perfect voor elke bierliefhebber. Onze brouwerij is gelegen langs een wandel- en fietsroute. Combineer een fijne wandeling of fietstocht en beloon uzelf met een van onze streekbieren.

Brouwerij Ganzenhof, Schelle

Ook voor bier op maat

Voor particulieren brouwen wij ook bier op maat. Een mooie manier om belangrijke gelegenheden te vieren of herdenken. U kunt rekenen op een heerlijk Belgisch bier met mooi etiket van persoonlijk ontwerp. U kunt rekenen op de expertise van zaakvoerder Chris Van den Bergh. Voordat hij zelf aan de slag ging met het brouwen aan huis, was hij reeds jaren lid van de Wijn- en Biergilde. Begonnen als hobby, werden de bieren zo gewaardeerd dat ze op de markt kwamen.  Zijn passie voor bier en zijn job als operator in de chemische sector bleken een uitstekende combinatie. Door jaren aan ervaring leerde Chris het brouwproces. Hierdoor kunt u rekenen op bier van de hoogste kwaliteit.

Ambachtelijk Belgisch bier in ons café

U kunt in ons cafeetje en op ons ruime terras genieten van onze eigen streekbieren.

  • Kludde bier: Mooi blond bier, op ambachtelijke wijze gebrouwen. Gehopt met citrushoppen voor een heerlijke frisheid.
  • Nen Trapper bier: Nen Trapper is een volmondig bier met evenwicht tussen moutige, zoete en fruitige aroma's en een subtiele bitterheid in de afdronk.
  • Ne Scheve Toren bier: In dit ambachtelijke gebrouwen bier proeft u de smaak van mout en een kruidige toets terug. Dit unieke bier moet u eenmaal geproefd hebben.
  • Arthur bier: Heerlijk donker bier met herkenbare smaken zoals karamel, gebrande mout en koffie - gecombineerd op een unieke manier. Ideaal te combineren met een vleesgerecht.

Workshop bier brouwen

Altijd al willen weten hoe bier wordt gebrouwen? En wilt u ook zelf aan de slag? Ook voor een workshop bier kunt u bij Brouwerij Ganzenhof in Schelle terecht. U leert de basisprincipes van het brouwproces in deze workshop, u doorloopt alle stadia van het bierbrouwen, met uiteraard ruimte voor de degustatie van verschillende bieren en een hapje. De uitgebreide workshop duurt 6 uur. Leuk als dagje met vrienden of als familie-uitje. Ook als teamuitje met uw personeel kunt u terecht voor een leerzame en gezellige dag. Ontdek, proef, brouw en geniet bij Brouwerij Ganzenhof in Schelle.

Heeft u vragen of wenst u een keer mee te doen met een workshop. Neemt u dan vandaag nog contact met ons op. 

Brouwerij Ganzenhof, Schelle

Brouwerijen, Brouwerij, Bier op maat, Ambachtelijk Belgisch bier, Streekbier, Streekbieren, Nen Trapper bier, Ne Scheve bier, Toren bier en Arthur bier in Schelle, Antwerpen.

Brouwerij Ganzenhof, Schelle

Brouwerij Ganzenhof

Steenwinkelstraat 377
Schelle

Brouwerij Ganzenhof in Google

Website: www.brouwerij-ganzenhof.be

Openingstijden
Maandag gesloten
Dinsdag gesloten
Woensdag 19.00 - 23.00
Donderdag gesloten
Vrijdag gesloten
Zaterdag 13.00 - 23.00
Zondag 13.00 - 22.00
Zoekwoorden: Brouwerij, Bier op maat, Ambachtelijk Belgisch bier, Streekbier, Streekbieren, Nen Trapper bier, Ne Scheve toren bier, Workshop bier brouwen, Arthur bier, Workshop bier
Rubrieken: Brouwerijen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.