Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Brouwerij De Logt in Hechtel-Eksel brouwt unieke ambachtelijke streekbieren

Brouwerij De Logt staat voor artisanaal gebrouwen bier met eigen, unieke recepten. Dit wil zeggen dat wij onze bieren nog steeds met de hand brouwen en dat hier geen automatisatie aan te pas komt. Deze passie voor het brouwen van ons eigen bier proef je in elk flesje! Voor echte authentieke smaken streekbieren moet je bij Brouwerij De Logt zijn. De drie unieke eigen gebrouwen bieren: De Logt bieren, Naya bier en Torentrapper, geven één voor één de unieke smaakervaring van kwalitatief Belgisch bier. Prachtige blonde bieren van de middelzware klasse met een 7% alcohol gehalte hebben een frisse, maar toch volle smaak. Bestel de unieke ambachtelijke streekbieren via de online webshop, of kom langs om een inspirerende middag te beleven in de brouwerij tijdens een van de georganiseerde evenementen.

Brouwerij De Logt, Hechtel-Eksel

Naya bier

Ons eigen gebrouwen Naya bier is vernoemd naar de wolvin Naya - dat vanuit Noordoost Duitsland kwam aanlopen en in Hechtel-Eksel de eerste Vlaamse wolvenwelpen baarde sinds meer dan 200 jaar. Deze bijzondere gebeurtenis vormde de inspiratiebron voor een uniek streekbiertje. Enkele weken na de geboorte van de wolvenwelpen werden Naya en haar kroost brutaal vermoord. Door de aankoop van dit bier hou je de herinnering levend en steun je ook nog eens de campagne Welkom Wolf. Het middelzwaar blond biertje is zacht, niet bitter, en drinkt vlot.

De Logt bieren

Het bier waar het allemaal mee begon in 2018. De Logt bier is een blond bier van hoge gisting. We hebben gebruik gemaakt van een Belgische hopsoort. De naam ‘De Logt’ is geïnspireerd op de Sint-Bernarduskapel dat uit 1661 dateert en het oudste overgebleven gebouw in Hechtel-Eksel is. Het vlotte, volle, maar toch ook frisse bier, is als een eerbetoon aan onze voorouders. Onze ambachtelijke streekbieren zijn te bestellen via de webshop.

Voor de liefhebber

Ben je een bierliefhebber? Dan kun je zeker genieten van onze bijzondere streekbieren. Naast verfijnde smaken zijn de bieren ook een hommage aan Hechtel-Eksel en haar prachtige omgeving. De pracht van onze streek vind je terug in onze bieren. Kom dat proeven! Neem gerust contact op met ons voor onder andere:

Heb je vragen of wil je meer weten over wat wij doen? Je kunt ons contacteren via de website. Of laat op deze pagina een bericht achter via het contactformulier.

original.png - Brouwerij De Logt, Hechtel-Eksel

Brouwerij De Logt, Hechtel-Eksel

Brouwerij De Logt

Lochtstraat 48
Hechtel-Eksel

Brouwerij De Logt in Google

Website: www.delogt.be

Zoekwoorden: Brouwerij, Ambachtelijk streekbieren, Naya bier, Torentrapper bier, De Logt bieren, Authentieke smaken streekbieren, Belgisch bier
Rubrieken: Brouwerijen, Brasserie

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.