Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Bouwonderneming Reynaert, Rollegem (Kortrijk)

Bouwonderneming Reynaert Bjorn is een jong en dynamisch bedrijf met jaren ervaring in de bouwsector! Wij zijn graag uw partner bij uw bouw- of verbouwproject en zorgen hierbij voor een eerlijke en professionele aanpak. Ook vinden we open communicatie en het leveren van kwaliteit natuurlijk erg belangrijk!

Werkzaamheden:

  • Renovaties: Wij voeren kleine klussen en grote renovatiewerken met veel precisie voor u uit! Vanuit onze ervaring kunnen we u voorzien van deskundig advies en begeleiden we u in het proces. Bel ons voor het uitbreiden van de bestaande woning, renoveren van gevels en daken, metselen van garages of bijgebouwen en het aanbrengen van gevelbekleding!
  • Grondwerken: Zoekt u een betrouwbaar bedrijf voor uw graaf- en grondwerken? Wij hebben veel ervaring met het uitgraven van kelders en funderingen, graven van bouwputten en sleuven, nivelleren, voorbereidende werken, riolering en graven van vijvers en zwembaden.
  • Oprit-Terras: U kunt voor al uw graaf- en grondwerken op Bouwonderneming Reynaert Bjorn rekenen. Wij kunnen uw paden, terrassen of opritten uitgraven en aanleggen. U kunt hierbij kiezen duurzame materialen van hoge kwaliteit, zoals klinkers, kasseien, tegels en natuursteen. Natuurlijk zorgen we ook voor een perfecte afwerking.

Benieuwd wat we voor u zouden kunnen doen? Vraag gerust een offerte aan.

Bouwonderneming Reynaert, Rollegem (Kortrijk)

Bouwonderneming Reynaert

Aalbeeksestraat 81
Rollegem (Kortrijk)

Bouwonderneming Reynaert in Google

Website: www.bouwonderneming-reynaert.be

Openingstijden
Maandag op afspraak
Dinsdag op afspraak
Woensdag op afspraak
Donderdag op afspraak
Vrijdag op afspraak
Zaterdag op afspraak
Zondag gesloten
Zoekwoorden: Bouwonderneming, Verbouwingswerken, Grondwerken, Opritten en terrassen, Graafwerken, Bestratingswerken, Renovatiewerken
Rubrieken: Bouwbedrijven, Bouwwerken, Aannemers-Verbouwingen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.