Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Farm Beef Boutique, Zonhoven

Farm Beef Boutique voor een lekker natuurlijk stukje vlees

Bij Farm Beef Boutique, gevestigd in Zonhoven, kunt u terecht voor een lekker, Hoevevlees, Hoeveproducten, Hoeveslager, Hoeveslagerij, Boerderij in Zonhoven, Limburgnatuurlijk stukje vlees van eigen kweek, rechtstreeks van de kweker bij u op het bord. Een eerlijk stuk vlees van dieren die goed verzorgd werden. Vlees dat niet over honderden of duizenden kilometers vervoerd moest worden om bij u terecht te komen. Allemaal redenen om langs te komen of een pakket te bestellen voor consumptie bij u thuis. Farm Beef Boutique op Rustwijerweg 2 te Zonhoven is een hoevewinkel, op een unieke locatie waar bezoekers in een sfeervolle boerderij een lekker stukje vlees kopen van eigen gekweekte runderen. Er zijn 3 soorten pakketten verkrijgbaar: klein pakket, groot pakket en rundspakket, tot 15 kilogram. Alles wordt vacuüm verpakt en diepgevroren. De pakketten zijn verkrijgbaar op bestelling. Ze bestaan uit een gevarieerd aanbod van biefstuk, gehakt, stoofvlees tot rosbief.

Een oorspronkelijk vleesrund uit Zuidwest-Frankrijk

In 2000 zijn de initiatiefnemers bij Farm Beef Boutique gestart met het kweken van Hoevevlees, Hoeveproducten, Hoeveslager, Hoeveslagerij, Boerderij in Zonhoven, Limburghet Blonde d’Aquitaine ras. Dit bekende Franse vleesrund is een recent ras dat oorspronkelijk komt uit Zuidwest-Frankrijk. Het is een groot, éénkleurig licht tot donkerblond ras dat aan de basis staat voor meerdere nieuwe rassen. Dit is uitgegroeid tot een volwaardige boerderij met zo’n 180 dieren. Alle dieren worden op de boerderij geboren en met zorg groot gebracht. De veestapel wordt opgekweekt met gras, maïs en luzerne, voornamelijk van eigen kweek. De kalveren blijven minstens 5 à 6 maanden bij hun moeder. Bijna al de runderen op de boerderij te Zonhoven genieten van minstens 6 maanden per jaar weidegang.

Bedrijfsfilosofie levert 2 sterren Beter Leven Keurmerk op

De bedrijfsfilosofie gaat heel ver. Runderen worden op natuurlijke wijze bevrucht. De koeien en vaarzen leven samen in kleine of grotere groepen tot op het moment dat ze bijna gaan kalven. Hierna mag de koe nog enkele weken in de aparte box blijven om rustig een goede connectie te maken met haar kalf. Logisch dat Zonhoven de kwalificatie 2 sterren Beter Leven Keurmerk verdient.

Kijk op de website voor prijzen en inhoud van de pakketten of kom langs voor bezoek aan deze eerlijke kwaliteitsboerderij Zonhoven.

Farm Beef Boutique, Zonhoven

Farm Beef Boutique

Rustwijerweg 2
Zonhoven

Farm Beef Boutique in Google


Website: www.farmbeefboutique.be

Openingstijden
Maandag gesloten
Dinsdag gesloten
Woensdag gesloten
Donderdag gesloten
Vrijdag 09.00 - 17.30
Zaterdag 09.00 - 17.00
Zondag 09.00 - 12.00
Zoekwoorden: Hoevevlees, Hoeveproducten, Hoeveslager, Hoeveslagerij, Boerderij
Rubrieken: Vleeshandel

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.