Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Maertens Management & Co

De heer Maertens van Maertens Management & CoMaertens Management & Co is een fiscaal en boekhoudkundig kantoor, lid van het Belgisch Instituut van Boekhouders en Fiscalisten onder het nummer 70104021.

Gestart in 1992 is het kantoor uitgegroeid tot een hoogstaand kwalitatief dienstverkopend bedrijf, met speciale aandacht voor de eigenheid van de KMO wereld en meer in het bijzonder de fiscale en boekhoudkundige ondersteuning van deze bedrijven.

Fiscaliteit en KMO advies met een hoge toegevoegde waarde voor de klanten en het kantoor is onze belangrijkste troef. De dagelijkse uitdaging van onze fiscaal en boekhoudkundig geschoolde medewerkers blijft een permanente prikkel om uw dossier optimaal te begeleiden.

Diensten

Wij verlenen de volgende diensten:

Werknemers Maertens Management & CoIndien u van onze diensten wenst gebruik te maken of advies wenst omtrent uw op te richten zaak of betreffende de toekomstvisie van uw bestaande onderneming, kunt u ons steeds volledig vrijblijvend contacteren.

Maertens Management & Co verleent zijn diensten onder meer in Pittem, Wingene, Meulebeke, Dentergem, Lichtervelde, Deinze, Hekke en Ruiselede.

Voor de boekhouding van uw kantoor neemt u contact op met Maertens Management & Co

fiscaal en boekhoudkundig kantoor van Maertens Management & Co

Maertens Management & Co

Pittemsesteenweg 32
Tielt


Website: www.mmconline.be

Zoekwoorden: Fiscaliteit, Accountant, Boekhouding, Persoonlijk boekhoudadvies, Belastingconsulent, Advieskantoor, Belasting raadgever, Fiscalist, KMO advies, Boekhouder
Rubrieken: Accountantskantoren, Boekhoudkantoren, Management

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.