Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

M-Fisc in Langemark voor uw complete boekhouding van A tot Z, fiscale aangifte en consultancy diensten

Krijgt u al hoofdpijn wanneer u denkt aan de belastingaangifte, fiscale controles of BTW administratie? Dan bent u van harte welkom bij M-Fisc in Langemark. Uw boekhoudkantoor voor uw complete boekhouding, fiscaal advies en starter advies. Zoekt u een accountant of belastingconsulent? M-Fisc is de rechterhand van uw onderneming en staat u met raad en daad bij op het gebied van accountancy, boekhouding en fiscaliteit.

Maak gebruik van starteradvies

U start uw eigen onderneming en krijgt direct met de fiscale wetgeving te maken. Dankzij continue bijscholing is M-Fisc altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving. Hierdoor hoeft u zelf niet in de belastingregels te duiken en bespaart u een hoop tijd. Bovendien kunnen wij u adviseren over het inrichten van uw BTW administratie, uw BTW administratie volledig uit handen nemen of de mogelijkheden bekijken om bijvoorbeeld een vrijstelling voor uw BTW administratie aan te vragen. We bekijken samen alle opties.

Van éénmanszaak tot vennootschap

Of u nu als zelfstandige in bijberoep of in hoofdberoep fungeert, een éénmanszaak of vennootschap uitvoert, M-Fisc staat altijd garant voor een kwalitatief hoogwaardige en transparante dienstverlening voor uw boekhouding. Al uw inkomsten en uitgaven worden overzichtelijk gerapporteerd, zodat u altijd zelf goed op de hoogte bent en direct inzage heeft in de financiële status van uw onderneming. In plaats van tijd te besteden aan boekhoudkundige activiteiten, kunt u die tijd veel beter benutten met het runnen van uw eigen bedrijf. Bovendien weet u zo zeker dat u alles correct aanlevert aan de fiscus.

Waarom kiest u voor M-Fisc?

Bij M-Fisc doen we meer voor onze klanten. Naast het werk als boekhouder en accountant, bieden wij met onze consultancy service ook een passend advies of bijvoorbeeld een second opinion. M-Fisc fungeert als uw klankbord met kennis van zaken, van opstart, investeringen tot stopzetting van uw zaak. Wij bieden de volgende diensten:

 

·       Volledige boekhouding voor elke bedrijfsvorm

·       Uitvoering belastingaangifte

·       Bijstand bij fiscale controle 

·       Professioneel advies bij belangrijke beslissingen

 

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar, per email evenals via het contactformulier op onze website. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

14720415_1268151769883768_1638822449342896254_n.jpg - M-fisc, Langemark

M-fisc, Langemark

M-fisc

Oudstrijderslaan 12
Langemark

M-fisc in Google

Website: www.m-fisc.be

Zoekwoorden: Boekhouding, Accountancy, Boekhoudkantoor, Belastingconsulent, Fiscaal advies, Starter advies, Accountant
Rubrieken: Boekhoudkantoren, Boekhouder

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.