Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Moerman Natuursteen in Berlare, voor al uw maatwerk in natuursteen: (Belgisch) blauwsteen, graniet en marmer

Wilt u graag een deuromlijsting of dorpel in blauwsteen of heeft u interesse in een keukenblad of trap van graniet, marmer of blauwsteen? Bent u op zoek naar grafzerken of grafversieringen? Brengt u dan een bezoek aan Moerman Natuursteen, gevestigd in Berlare. Wij beschikken over meer dan 50 jaar ervaring en garanderen u daarom vakkennis en kwaliteit. Uiteraard bent u ook verzekerd van een goede service voor al uw werken in natuursteen. Wij zorgen voor uw maatwerk in natuursteen: Belgisch blauwsteen, graniet of marmer. Ook profiteert u van onze eigen plaatsingsdienst.   

Tafelblad van natuursteen (marmer)

Familiebedrijf met kennis en kwaliteit

Moerman Natuursteen is een familiebedrijf opgericht in 1958. In 1997 liet vader Moerman het bedrijf over aan zijn twee zonen. De zonen Moerman volgenden beiden een opleiding op de natuurschool, waar zij natuursteen leerden bewerken. Daardoor staat Moerman Natuursteen garant voor kwaliteit en kennis van zaken. Moerman Natuursteen is dus nog een echt familiebedrijf waar momenteel vier familieleden verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse werking. 

Soorten natuursteen

U kunt bij ons terecht voor de volgende soorten natuursteen:

  • Blauwsteen: Zoals de naam al zegt, is deze steen blauw van kleur. Daarin heeft u echter heel veel mogelijkheden: van heel lichtblauw tot bijna zwart. Deze soort natuursteen is erg geschikt voor toepassingen die buiten plaatsvinden.
  • Graniet: Deze slijtvaste natuursteen is niet alleen krasbestendig, maar ook goed bestand tegen vorst en zuur. De gespikkelde structuur is zo kenmerkend voor graniet. Ideaal om toe te passen als keukenblad, badkamerafwerking of vensterbank.
  • Marmer: deze prachtige natuursteen staat bekend om de elegante, uitstraling met mooie kleurschakeringen. We zien deze steensoort veelal terug in paleizen, luxehotels en landhuizen.

Grafzerken en grafversieringen

Ook voor grafzerken en grafversieringen kunt u terecht bij Moerman Natuursteen. Wij beschikken over een ruim aanbod aan grafzerken in verschillende materialen, kleuren en afwerkingen. De keuze voor een grafsteen is immers niet gemakkelijk. Moerman Natuursteen helpt u graag om natuurlijk de mooiste steen te kiezen voor uw geliefde. Ook voor grafversieringen heeft u een ruime keuze uit gepersonaliseerde gegraveerde teksten, stenen vazen, beeldjes en veel meer. Neem gerust contact op voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden in grafzerken en grafversieringen. 

Heeft u nog vragen, wenst u aanvullende informatie en/of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op. Ook kunt u contactformulier versturen. 

Ook voor grafzerken kunt u bij Moerman Natuursteen terecht

Moerman Natuursteen, Berlare

Moerman Natuursteen

Olmendreef 8
Berlare

Moerman Natuursteen in Google

Website: www.moermannatuursteen.be

Openingstijden
Maandag 07.30 - 12.00 13.00 - 18.00
Dinsdag 07.30 - 12.00 13.00 - 18.00
Woensdag 07.30 - 12.00
Donderdag 07.30 - 12.00 13.00 - 18.00
Vrijdag 07.30 - 12.00 13.00 - 18.00
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten
Zoekwoorden: Blauwsteen, Maatwerk in natuursteen, Graniet, Belgische blauwsteen, Marmer, Grafzerken
Rubrieken: Natuursteen, Natuursteen, marmer- en granietwerken

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.