Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Koklikoo Lunch, Coffee & Sweet, Zonnebeke

Geniet vlakbij het museum van Passendaele van heerlijk eten en goede wijnen. Koklikoo is een bijzonder Bistro-theehuis, dat zich heeft gespecialiseerd in verfijnde delicatessen.

Menu

We hebben een uitgebreide bier- en wijnkaart en u kunt bij ons terecht voor borrelhapjes. Heeft u trek? Op onze kaart staan verschillende broodgerechten zoals tosti, soep en salades. Daarnaast serveren we verschillende pasta's, zeegerechten zoals een visserspotje en een aantal vleesgerechten zoals Ierse Ribeye. De maaltijd sluit u af met een iets zoets zoals een pannekoek, wafel, appeltaart of een ijscoupe. Daarnaast hebben we natuurlijk ook wisselende gerechten van het moment en themamenu's.

Organiseert u een groot feest of bijzonder evenement? Kokliko beschikt over een grote feestzaal die geschikt is voor 70 personen. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden!

U kunt online reserveren op onze website. Het restaurant is gelegen op de Ieperstraat 7, 8980 Zonnebeke, de Parking op de Berten Pilstraat 5, 8980, Zonnebeke.

Koklikoo Lunch, Coffee & Sweet, Zonnebeke

Koklikoo Lunch, Coffee & Sweet

Ieperstraat 7
Zonnebeke

Koklikoo Lunch, Coffee & Sweet in Google

Website: www.koklikoo.com

Openingstijden
Maandag 11.00 - 18.30
Dinsdag 10.00 - 18.30
Woensdag 10.00 - 18.30
Donderdag 10.00 - 18.30
Vrijdag 10.00 - 18.30
Zaterdag 10.00 - 18.30
Zondag 11.00 - 18.30
Zoekwoorden: Theehuis, Koffiehuis, Lunchen, Bistro-theehuis, Feestzaal
Rubrieken: Bistro

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.