Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Koklikoo Lunch, Coffee & Sweet, Zonnebeke

Koklikoo Lunch, Coffee and sweet, ZonnebekeGeniet vlakbij het museum van Passendaele van heerlijk eten en goede wijnen. Koklikoo is een bijzonder Bistro-theehuis, dat zich heeft gespecialiseerd in verfijnde delicatessen.

Menu

We hebben een uitgebreide bier- en wijnkaart en u kunt bij ons terecht voor borrelhapjes. Heeft u trek? Op onze kaart staan verschillende broodgerechten zoals tosti, soep en salades. Daarnaast serveren we verschillende pasta's, zeegerechten zoals een visserspotje en een aantal vleesgerechten zoals Ierse Ribeye. De maaltijd sluit u af met een iets zoets zoals een pannekoek, wafel, appeltaart of een ijscoupe. Daarnaast hebben we natuurlijk ook wisselende gerechten van het moment en themamenu's.

Organiseert u een groot feest of bijzonder evenement? Kokliko beschikt over een grote feestzaal die geschikt is voor 70 personen. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden!

U kunt online reserveren op onze website. Het restaurant is gelegen op de Ieperstraat 7, 8980 Zonnebeke, de Parking op de Berten Pilstraat 5, 8980, Zonnebeke.

Koklikoo Lunch, Coffee and sweet, Zonnebeke

Koklikoo Lunch, Coffee and sweet, Zonnebeke

 

Koklikoo Lunch, Coffee & Sweet, Zonnebeke

Koklikoo Lunch, Coffee & Sweet

Ieperstraat 7
Zonnebeke

Koklikoo Lunch, Coffee & Sweet in Google

Website: www.koklikoo.com

Openingstijden
Maandag 11.00 - 18.30
Dinsdag 10.00 - 18.30
Woensdag 10.00 - 18.30
Donderdag 10.00 - 18.30
Vrijdag 10.00 - 18.30
Zaterdag 10.00 - 18.30
Zondag 11.00 - 18.30
Zoekwoorden: Theehuis, Koffiehuis, Lunchen, Bistro-theehuis, Feestzaal
Rubrieken: Bistro

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.