Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Gastronomisch genieten bij restaurant CRKL in Roeselare

Sam Swaenepoel en Jolien Olivier hebben hun eigen gloednieuw restaurant langs de Diksmuidsesteenweg geopend. Het horecakoppel runde hiervoor Bistro de Witte Merel en gooit het resoluut over een frisse, moderne boeg en dat valt ook te merken aan de naam van het restaurant. Inmiddels is CRKL een begrip in de omgeving en blijven gasten terugkomen voor de gastronomische gerechten en de verfijnde restaurant-ervaring.

Menu of à la carte

Van zondag tot en met donderdag kunt u kiezen voor seizoensgebonden à la carte gerechten, waaronder hoofdgerechten met vis en hoofdgerechten met vlees. U heeft keuze uit verschillende menu’s, van 3 tot 6 gangen. U kunt rekenen op verse, seizoensgebonden, huisgemaakte gerechten. Alles wordt met zeer veel aandacht door de chefs bereid. Op de website vindt u de gerechten uit het menu.

  • LUNCH – 3-gangen €35 dinsdag- tem vrijdagmiddag
  • ZATERDAG- MIDDAG MENU –  4-gangen €70 aperitief, bijpassende wijnen, koffie, water
  • MENU CRKL – 6 gangen €70 bijpassende wijnen €30
  • MENU CARRÉ – 4 gangen €56 bijpassende wijnen €23
  • A LA CARTE – seizoensgerechten niet op vrijdagavond en zaterdag

Ook voor speciale gelegenheden

Bij Restaurant CRKL kunt u ook terecht als u een stijlvolle en ruime ruimte wilt afhuren. Bijvoorbeeld voor vergaderingen. “The Room” beschikt over audiovisueel materiaal en biedt plaats aan 20 personen. Ook kunt u terecht voor speciale gelegenheden als verjaardagsfeesten, bedrijfsfeesten, communiefeesten en huwelijksfeesten. Sam Swaenepoel en Jolien Olivier luisteren goed naar uw wensen en zorgen dat deze worden vertaald in een prachtig evenement. Zij denken graag met u mee en bieden flexibele oplossingen aan. U bent verzekerd van heerlijk eten en een evenement tot in de puntjes verzorgd.

Traiteurservice: een restaurant ervaring aan huis

Restaurant CRKL biedt ook traiteurservice aan. Zo brengt u de kwaliteit van het restaurant aan huis. Geniet van een heerlijke, versbereide maaltijd in het comfort van uw huis. U kunt zowel een lunchmenu als een diner bestellen. Ook zijn CRKL cadeaubonnen verkrijgbaar. Maak iemand gelukkig met een geschenk waarvan u de waarde zelf kunt kiezen. De bon is één jaar geldig is. Deze is gepresenteerd in een luxe verpakking en steeds af te halen in het restaurant tijdens de openingsuren of op een ander moment.

Neem gerust contact op voor vragen of om te reserveren.

Menu, Restaurants, Restaurant België, Traiteurs, Bistro, Bistro Restaurant, Gastronomisch, Hoofdgerechten met vis, Hoofdgerechten met vlees, Huisgemaakte gerechten, Huwelijksfeesten, Communiefeesten, Bedrijfsfeesten, Verjaardagsfeesten en Traiteur in Roeselare, Oost-Vlaanderen.

Restaurant CRKL, Roeselare

Restaurant CRKL

Diksmuidsesteenweg 351a
Roeselare

Restaurant CRKL in Google

Website: www.crkl.eu

Openingstijden
Maandag gesloten
Dinsdag 12:00 - 13:00 19:00 - 20:30
Woensdag 12:00 - 13:00 19:00 - 20:30
Donderdag 12:00 - 13:00 19:00 - 20:30
Vrijdag 12:00 - 13:00 19:00 - 20:30
Zaterdag 12:00 - 13:00 19:00 - 20:30
Zondag gesloten
Zoekwoorden: Bistro Restaurant, Gastronomisch, Hoofdgerechten met vis, Hoofdgerechten met vlees, Huisgemaakte gerechten, Huwelijksfeesten, Communiefeesten, Bedrijfsfeesten, Verjaardagsfeesten, Traiteur
Rubrieken: Restaurants, Restaurant België, Traiteurs, Bistro

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.