Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Breughelhof in Antwerpen, gezellige bistro met overheerlijke pizza’s

Bent u op zoek naar een gezellig restaurant voor het hele gezin? Kom dan snel eens langs bij Breughelhof in Antwerpen. In onze sfeervolle bistro met traditionele keuken, geniet u van lekker eten met mediterrane invloeden. Wij zijn een bistro met zonneterras, dus op warme dagen is het goed toeven op ons terras. Onze bistro met overheerlijke pizza’s, serveert klassiekers en exotische varianten. Daar zit vast een pizza voor u bij! Ook voor smakelijke voorgerechten, pita’s en durums of een snelle snack, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan klaar u hartelijk te verwelkomen bij Breughelhof!

Breughelhof is een bistro voor iedereen

In onze bistro, serveren wij altijd dagverse gerechten die met veel zorg en aandacht voor u bereidt worden. Wij nemen de tijd om onze ingrediënten voor u uit te kiezen en delen graag de smaken van de mediterrane keuken met u. Van de Italiaanse pizza tot pita’s en dürüms, wij serveren voor elk wat wils. Heeft u meer behoefte aan een lichte maaltijd? Dan kunt u een keuze maken uit onze sla mixen. Voor de mensen met wat minder tijd, bieden wij de optie om telefonisch uw bestelling aan ons door te geven. Dan zorgen wij ervoor dat alles netjes op tijd voor u klaarstaat.

Bistro met overheerlijke pizza’s in Antwerpen

Onze pizza’s zijn tot ver in de omgeving bekend. Lekker knapperig en altijd vers voor u bereidt. Dankzij onze ruime openingstijden, kunt u ook bij feestjes en partijen uw gasten verrassen met een lekkere pizza. Geef gewoon uw bestelling aan ons door en haal het af op een tijdstip waarop het u schikt. Zo hoeft u niet lang achter de pannen te staan! Of wat dacht u van een pizza als lunchgerecht? Onze overheerlijke pizza’s zijn geschikt voor elk moment van de dag.

Geniet van ons zonneterras op warme dagen

Bistro Breughelhof is zeven dagen per week geopend vanaf 11:00 uur in de ochtend tot 02:00 in de nacht. Er zit vast een dag voor u tussen waarop u, op een zonnige dag, lekker plaatsneemt op ons terras en geniet van de warme zonnestralen. Al onze gasten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten en gerechten:

  • Bistro met traditionele keuken
  • Bistro met overheerlijke pizza's
  • Bistro met zonneterras
  • Pita's en dürüms
  • Snacks
  • Voorgerechten

Wilt u vast een tafeltje reserveren, of heeft u nog vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Bistro met overheerlijke pizza's Antwerpen

Bistro met overheerlijke pizza's - Breughelhof, Antwerpen

Breughelhof

Sint-bernardsesteenweg 884
Antwerpen

Breughelhof in Google

Website: www.bistrobreughelhof.be

Openingstijden
Maandag 11.00 - 02.00
Dinsdag 11.00 - 02.00
Woensdag 11.00 - 02.00
Donderdag 11.00 - 02.00
Vrijdag 11.00 - 02.00
Zaterdag 11.00 - 02.00
Zondag 11.00 - 02.00
Zoekwoorden: Bistro met traditionele keuken, Bistro met overheerlijke pizza's, Bistro met zonneterras, Pita's en durums, Snacks, Voorgerechten
Rubrieken: Restaurants, Bistro, Brasserie, Pizza's

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.