Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Brouwerij ‘t Drankorgel, Mol

Bij Brouwerij ‘t Drankorgel kunt u terecht voor het eigen gebrouwen bier: Vals Paterke. De brouwerij heeft twee soorten eigen bier, namelijk ´Vals Paterke Tripel´ en ´Vals Paterke Goud´.

Bierbrouwerij Mol

Het brouwen van het eigen bier is niet zomaar gegaan: al tien jaar geleden werd er begonnen met een eerste brouwcursus en kwamen vervolgens de ideeën op voor een zelfgebrouwen bier. Na veel recepten uitproberen en veel proeven kwamen de brouwmeesters van Brouwerij ‘t Drankorgel uiteindelijk tot hét recept: ´Vals Paterke´.

Vals Paterke Tripel

Vals Paterke Tripel kan niet vergeleken worden met andere typische belgische bieren: het bier heeft een rijk, complex en uniek smaakpatroon wat het tot een bijzonder biertje maakt. Dit bier voor de echte bierliefhebber bevat 8,3% alcohol.

Vals Paterke Goud

Het broertje van de Vals Paterke Tripel. Dit is een fris biertje met een alcoholpercentage van 5,3%. Dankzij het gebruik van uitgelezen mout- en hopsoorten is dit een hoogwaardig biertje en een echte dorstlesser.

De bier van Brouwerij ‘t Drankorgel zijn verkrijgbaar in vele cafés en restaurants in Geel, Millegem, Oevel-Westerlo, Sluis, Kasterleek, Leuven en omstreken.

Vals Paterke… Vals maar (h)eerlijk!

Brouwerij ’t Drankorgel, Mol

Brouwerij ’t Drankorgel

Geelsebaan 31a
Mol

Website: www.tdrankorgel.be

Zoekwoorden: Bierbrouwerij, Vals Paterke Tripel, Geels Streekbier, Koken met bier, Zelf bier brouwen, Ivan Geudens
Rubrieken: Bierhandel, Bier - Handel

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.