Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Brouwerij De Meester in Lendelede, de bierbrouwerij en eetcafé voor prachtig bruin bier en blond bier en heerlijke hapjes

Oprichter Dirk de Meester van Brouwerij De Meester noemt bierbrouwen 'de lekkerste midlife-crisis'. Nadat zijn eigen huis en garage te klein werden, begon hij een microbrouwerij met café in Lendelede. Inmiddels is de bierbrouwerij een groot succes en bekend ver buiten Lendelede. In het sfeer café geniet u van prachtig bruin bier of blond bier. Ook kunt u de dranken paren met een heerlijke hapjes in het eetcafé. U kunt de brouwerij bezoeken, maar ook het café afhuren. Op zoek naar een bierpakket cadeau met geschenkverpakking bier? De microbrouwerij heeft het voor u. 

Bierbrouwerij Lendelede, West-Vlaanderen

Kom proeven in het brouwcafé in Lendelede

De biertjes van De Meester worden gebrouwen volgens het traditionele brouwproces met natuurlijke ingrediënten. Bovendien worden ze gebrouwen met hernieuwbare energie. Kom ze proeven onder het genot van een hapje in het gezellige brouw en eetcafé in Lendelede. Het eetcafé heeft een groot terras, dus ook in de zomer is het er lekker vertoeven. Benieuwd hoe het bier gemaakt wordt? Op afspraak zijn ook rondleidingen door de bierbrouwerij mogelijk. Een leuke manier om kennis te maken met het bijzondere brouwproces! En u kunt direct wat lekkere biertjes kopen voor mee naar huis.

Breed aanbod aan bieren

De geroemde bieren van Brouwerij De Meester zijn, naast in de eigen brouwerij, te vinden in verschillende speciaalzaken, horeca en op festivals. Een greep uit de uitstekende selectie:

  • Stasegemshe
  • Maître Blond
  • Season
  • Meestereske
  • Kuurnaarke
  • Meester blond IPA
  • Dul Meesterke
  • Meester Tripel, Meester Dubbel, Meester Quadrupel

Heerlijke gerechten bij bierbrouwerij

Bij een drankje hoort natuurlijk ook een bijpassend hapje. U kunt bij Brouwerij de Meester terecht voor gerechten die goed bij bier passen, zoals kroketten, burgers, kippenboutjes en ovenkoeken. In het eetcafé worden de gerechten bereid met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. U kunt heerlijk vertoeven met een artisanaal biertje en de lekkerste hapjes en gerechten. Kom langs met uw vrienden, uw geliefde of familie voor een onvergetelijke middag of avond. Wilt u het brouwcafé afhuren? Dit is mogelijk door de weeks. De zaakvoerders gaan graag met u in gesprek.

Neem gerust contact op voor meer informatie, maar een reservering, of  kijk op de website voor de laatste informatie. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Microbrouwerij Lendelede, West-Vlaanderen

Bierbrouwerij - Brouwerij De Meester, Lendelede

Brouwerij De Meester

Nelcastraat 1d
Lendelede

Brouwerij De Meester in Google

Website: www.brouwerij-demeester.be

Openingstijden
Maandag op afspraak
Dinsdag op afspraak
Woensdag op afspraak
Donderdag op afspraak
Vrijdag op afspraak
Zaterdag op afspraak
Zondag op afspraak
Zoekwoorden: Bierbrouwerij, Sfeer café, Microbrouwerij, Eetcafé, Bruin bier, Blond bier, Cafe afhuren, Brouwerij bezoeken, Bierpakket cadeau, Geschenkverpakking bier
Rubrieken: Café, Brouwerijen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.