Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Voor betonzaagwerken in alle constructies gaat u naar NP Betonboringen in Zutendaal

Woont u in Zutendaal, of in de omgeving van Hasselt en Maasmechelen, dan gaat u bij NP Betonboringen langs voor al uw betonzaagwerken en voor het laten plaatsen van chemische verankeringen. Bij NP Betonboringen hebben ze daarnaast allerlei professionele machines en goed gekwalificeerde medewerkers in huis voor het uitvoeren van slijpwerken, kapwerken en zaagwerken. Het bedrijf uit Zutendaal staat al jaren bekend om hun open en transparante communicatie, hierdoor blijven mensen terugkomen om van hun diensten gebruik te maken.

Betonzaagwerken - NP Betonboringen, Zutendaal

Vakmanschap, transparantie en vlotte en correcte service

Nog voor het begin van de officiële werkzaamheden, namelijk vanaf het aanvragen van een vrijblijvende offerte, kunt u bij NP Betonboringen uitgaan van service zonder onaangename verrassingen. Zij zorgen er daarnaast voor dat de afwerking van uw project tot in de puntjes geregeld wordt. Het werkgebied van NP Betonboringen reikt van Nieuwerkerken tot Maaseik en van Meeuwen-Gruitrode tot Zutendaal. Zij zijn gespecialiseerd in onder andere:

Betonzaagwerken voor het maken van grote en kleine gaten

Voor kleine en grootschalige betonzaagwerken, zoals bijvoorbeeld gaten voor ventilatieroosters, verlichting of CV-voorzieningen, en voor zowel particulieren als bedrijven moet u bij NP Betonboringen uit Zutendaal zijn. Hier vindt u de juiste experts op het gebied van het maken van gaten. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit waarmee zij hun projecten realiseren, hebben zij een uitstekende reputatie. Door hun uitgebreide kennis van de meest ingenieuze technieken worden al uw betonzaagwerken gegarandeerd tot een goed einde gebracht. 

Constructies die staan als een huis met sterke verankeringen

Wilt u er zeker van zijn dat uw verschillende bouwelementen ijzersterk met elkaar verbonden worden? Neem dan contact op met NP Betonboringen uit Zutendaal. Zij zijn gespecialiseerd in het verbinden van delen van uw gebouw of zware objecten met behulp van chemische verankering. Bij deze methode worden boorgaten, die stofvrij worden gemaakt, met behulp van een kitpistool met een industriële pasta gevuld. Na de uitharding van de pasta zorgt deze manier van verbinden voor een hogere belastingmogelijkheid van uw constructie.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte opvragen? Neem dan contact op met NP Betonboringen in Zutendaal.

Betonzaagwerken - NP Betonboringen, Zuttendaal

Zoekwoorden: Betonzaagwerken, Chemische verankering, Slijpwerken, Kapwerken, Zaagwerken
Rubrieken: Betonboringen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.