Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Bestratingswerken brengt u onder bij dé specialist van V.W.B. BV in Loenhout Antwerpen

Bent u op zoek naar dé specialist in betonwerken, bestratingswerken en klinkerwerken? Dan bent u bij V.W.B. BV in Loenhout aan het juiste adres. V.W.B. BV is een dynamische onderneming en werkt in Antwerpen en de ruime regio om beton- en klinkerwerken te voorzien bij particulieren, bedrijven en industrie. V.W.B. BV heeft enorm veel knowhow in huis en gaat steeds aan de slag met de meest geavanceerde technieken uit de sector. Een optimaal resultaat is dan ook prioriteit nummer één. Het bedrijf is gespecialiseerd in bestratingswerken, afsluitingen plaatsen, betonvloeren plaatsen, beton polieren, aanleggen van opritten, aanleggen van terrassen en tuinaanleg.

Bestratingswerken in Loenhout en voor heel Antwerpen

Uitbreiding van uw terras nodig? Een nieuwe parkeerplek nodig? Met de juiste aanpak in bestratingen door V.W.B. BV komt uw gedroomde project meteen tot leven in alle materiaalsoorten. Voor de service in bestratingen kunt u iedere vorm en soort van stenen of tegels uitzoeken. Deze vakman weet met alle materialen wat de juiste aanpak is om u te verzekeren van een mooi en duurzaam resultaat. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een oppervlakte in beton. Dit is vaak ook een praktische en meest optimale oplossing voor grote oppervlaktes. Denk hierbij aan een parkeerterrein, oprit of groot terras. Afwerking kan dan zo voorzien worden met beton polieren zodat u een gladde, fijne of geborstelde afwerking krijgt voor een perfecte uitstraling.

De betonvloeren specialist voor u uit Loenen

Het veelzijdige karakter van beton zorgt ervoor dat de betonvloeren door deze vakman uit Loenhout steeds populairder worden. Onderhoudsgemak, strak en stijlvol design en vuilafstoting zijn de absolute top kenmerken van zulke vloeren. V.W.B. BV plaatst deze zowel in woningen, bedrijven, industrie als voor terrassen. Een betonvloer is onderhoudsvriendelijk en te verkrijgen in diverse kleuren. Wanneer ze naadloos worden aangebracht zijn ze erg hygiënisch omdat er geen vuilrestanten kunnen achterblijven. Het is bovendien een relatief goedkope vloerbedekking waarbij geen voorafgaande chapewerken nodig zijn. U kunt kiezen voor een gepolierde betonvloer. Dat is een massief gegoten betonplaat die na het storten glad en egaal gemaakt wordt met een vlindermachine. Deze vloer is heel mooi en ideaal voor nieuwbouwwoningen, grondige renovaties, opritten en terrassen. U kunt altijd de kleur, de glans, de voegen, een tegelvorm of een combinatie met andere materialen naar persoonlijke smaak samenstellen.

Alle diensten voor u op een rij voor de regio Antwerpen

U kunt rekenen op dit vakbedrijf voor al uw beton- en bestratingswerken, en ook voor tuinaanleg, onderhoud en afwerking van uw volledige tuinproject staat V.W.B. BV voor u klaar. Volledig op uw maat, volgens uw wensen en aan de hand van uw voorziene budget. Doe inspiratie op in de fotogalerij en neem contact op voor:

  • Bestratingswerken
  • Afsluitingen plaatsen
  • Betonvloeren plaatsen
  • Beton polieren
  • Aanleggen van opritten
  • Aanleggen van terrassen
  • Tuinaanleg

Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Bestratingswerken - V.W.B. BV, Loenhout

Bestratingswerken - V.W.B. BV, Loenhout

V.W.B. BV

Oude-Dorpstraat 78
Loenhout

V.W.B. BV in Google

Zoekwoorden: Bestratingswerken, Afsluitingen plaatsen, Betonvloeren plaatsen, Beton polieren, Aanleggen van opritten, Aanleggen van terrassen, Tuinaanleg
Rubrieken: Bestratingen, Betonwerken, Natuursteen, Klinkerwerken

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.