Grand Cafe Capital, Antwerpen

GRAND CAFE CAPITAL OPENT OPNIEUW ZIJN DEUREN MET EEN NIEUW CONCEPT

Op 29 mei heeft Grand Cafe Capital na negen jaar opnieuw zijn deuren voor het grote publiek geopend. Zaakvoerders Anthony Van Isacker en  compagnon Didier Beernaert blazen deze zaak opnieuw leven in. Het nieuwe concept omvat zowel een dagzaak als nachtformule.

Zo’n 15 jaar geleden werd Cafe Capital uit de grond gestampt. Het was toen een vaste waarde in het Antwerpse uitgaansleven waar verschillende partyconcepten werden georganiseerd. Voor velen roept deze locatie memorabele herinneringen op. In de zomer van 2010 raakte het geliefde Capital verwoest door een brand waardoor de dancing voor 9 jaar zijn deuren moest sluiten. Ondernemer Van Isacker heeft die tijd niet stil gezeten: hij verdiepte zijn horeca expertise en was de bezieler van vernieuwende projecten zoals Bistro Pompidou en Bakery Shop Pain Pidou in Antwerpen. Deze jarenlange ervaring vertaalt hij samen met zijn vrouw Meredith Meire in een totaal nieuw concept.

Met een zeer ruim terras, mooi interieur, uitgebreide keuken en ondergronds partyconcept houden ze Capital in ere. Centraal gelegen in het stadspark, de ‘groene long’ van Antwerpen zal dit een trekpleister worden voor jong en oud: werkende mensen kunnen gezellig komen lunchen, grootouders kunnen er vertoeven met hun kleinkinderen of vrienden kunnen na het werk komen aperitieven.

Het bedrijf Bulk Architecten ontwierp een volledig nieuw gebouw met zuidgericht terras en restaurant. De zaal en club in de kelder zullen een uitvalbasis zijn voor privé- en bedrijfsfeesten. Ook concepten zoals Hush Hush, Love Below, Café au Lait, One more time, Bar Jeudi … zullen feestgangers binnenkort verwelkomen in deze unieke setting.

Grand Cafe Capital zal een eclectische look en feel hebben qua interieur, beleving en menu. Voor de vormgeving sloegen Anthony en Meredith de handen in elkaar met het creative agency Going East, ook bekend van hotspots zoals Fosbury & Sons, Veranda, Tinsel en Gate 15. Het interieur zal een mix zijn van grand café met Japanse invloeden. Denk daarbij aan klassieke Thonet stoelen en art deco geïnspireerde lampen in combinatie met zwart laqué geborstelde deuren, hout, planten en zwart, rood en wit als focuskleuren.

Het menu zal veelzijdig zijn met een ruime keuze aan vegetarische gerechten en klassiekers zoals steak tartare. De pizzaiolo aan huis zal ovenverse pizza’s bereiden en ook shared food speelt een belangrijke rol in het concept van Grand Cafe Capital. Niets gezelliger dan met vrienden en familie te borrelen met een hapje en een drankje. Eén ding is zeker, genieten bij Grand Cafe Capital op deze iconische plek zal lukken op alle vlakken!

Maar dat is nog niet alles... We hebben nog 2 andere restaurants in Antwerpen gevestigd namelijk:

Bistro Pompidou
Eglantierlaan 66
2020 Antwerpen
Tel: 03 298 91 56
Web: http://www.bistropompidou.be/
Mail: info@bistropompidou.be
Openingstijden: ma - vrijdag 11-22.00 uur. zaterdag van 16-22.00 uur. zo gesloten.

Bakkerij en ontbijt/lunchzaak: Pain Pidou
Kruishofstraat 136
2020 Antwerpen
Tel:06 501 12 20
Web: https://www.painpidou.be/
Mail: info@painpidou.be
Openingstijden: ma. wo. do. vr. : 07.30-17.00 | za. & zo. : 07.30 – 15.00 (eten tussen 08.00 en 14.30) | di. : sluitingsdag

Heeft u nog vragen, wenst u aanvullende informatie of wilt u een tafel reserveren in één van onze zaken? Neem dan gerust vandaag nog contact met ons op, wij staan u graag te woord!

Restaurants, Events, Eetcafe, Frans belgische gerechten, Belgische keuken, Franse keuken, Grand cafe, Brunchen, Pannenkoeken, Suggestiemenu en Dranken in Antwerpen, Antwerpen.

Grand Cafe Capital

Rubenslei 37
AntwerpenWebsite:

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
10.00-18.00
Donderdag
10.00-18.00
Vrijdag
10.00-18.00
Zaterdag
10.00-18.00
Zondag
10.00-18.00

Volg ons op: Facebook Instagram
Zoekwoorden: Events, Eetcafe, Frans belgische gerechten, Belgische keuken, Franse keuken, Grand cafe, Brunchen, Pannenkoeken, Suggestiemenu, Dranken
Categorieën: Restaurants

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.