Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Ga naar de schoonheidsspecialiste van Beautysalon Evita in Nazareth, Oost-Vlaanderen, voor massages 

Gun uzelf het beste en ga langs bij de schoonheidsspecialiste van Beautysalon Evita in Nazareth. Wij nemen echt de tijd voor al onze klanten, en dat zorgt voor een ontspannen ervaring. Bij onze beautysalon kunt u terecht voor bijvoorbeeld wimperlifting, een relaxerende lichaamsmassage, huidverbetering of huidversteviging. Ook voor gelaatsverzorging, hydrafacial behandeling, microneedling, celestetic, chemische peelings en fruitzuurpeelings kunt u altijd even langs komen of een afspraak inplannen. Na een bezoekje aan onze gezellige salon voelt u zich gegarandeerd als herboren en kunt u het dagelijks leven weer helemaal aan.

Schoonheidsspecialiste Nazareth, Oost-Vlaanderen

Ervaren schoonheidsspecialiste in Nazareth

Beautysalon Evita in Nazareth is een droom die uit is gekomen! Niet alleen voor onszelf, maar ook voor onze trouwe klanten. Met onze persoonlijke aanpak kunnen wij u echt geven wat u nodig heeft. Bel, loop langs of stuur een email om die welverdiende me-time snel in te plannen. Bij ons kunt u terecht voor onder andere

 • Schoonheidsspecialiste
 • Beautysalon
 • Wimperlifting
 • Relaxerende lichaamsmassage
 • Huidverbetering
 • Huidversteviging
 • Gelaatsverzorging
 • Hydrafacial behandeling
 • Microneedling
 • Celestic
 • Chemische peelings
 • Fruitzuurpeelings

Vind uw innerlijke rust met onze massages

Voelt u zich gestrest of gespannen, heeft u moeite met inslapen of blijft u overdag maar malen? Dan is het tijd om een massage bij Beautysalon Evita in Nazareth te boeken. Kies voor een relaxerende massage van het hele lichaam of pak de knelpunten in uw nek, schouders of rug aan met een nek-, schouder-, en rugmassage. Voordat we met het masseren beginnen, zullen we uitleggen hoe we precies te werk gaan en kunt u aangeven wat uw voorkeuren en wensen zijn. U beslist zelf of u bijvoorbeeld muziek wilt horen of juist in stilte gemasseerd wilt worden.

Voor een gladdere huid in Oost-Vlaanderen

Vroeg of laat krijgen we er allemaal mee te maken: rimpels, een niet-egale huid, verslapping van de huid en soms ook acné, couperose of rosacea. Plan een afspraak in bij Beautysalon Evita in Nazareth en kies voor een microneedling behandeling. Tijdens deze behandeling wordt uw huid op gecontroleerde en doelgerichte wijze geperforeerd met zeer fijne naaldjes van chirurgisch staal. Dit zorgt er voor dat de huid collageen en elastine aan gaat maken waardoor uw huid er strakker en gezonder uit zal komen te zien.

Neem contact op met Beautysalon Evita in Nazareth voor het maken van een afspraak of voor een antwoord op al uw vragen. U kunt ook het contactformulier invullen.

Schoonheidsspecialiste Nazareth, Oost-Vlaanderen

Schoonheidsspecialiste - Beautysalon Evita, Nazareth

Beautysalon Evita

Ten Edestraat 105
Nazareth

Beautysalon Evita in Google


Website: www.beautysalonevita.be

Openingstijden
Maandag 08:00 - 18:00 op afspraak
Dinsdag 08:00 - 18:00 op afspraak
Woensdag 08:00 - 12:00 op afspraak
Donderdag 08:00 - 18:00 op afspraak
Vrijdag 08:00 - 18:00 op afspraak
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten
Zoekwoorden: Beautysalon, Schoonheidsspecialiste, Wimperlifting, Relaxerende lichaamsmassage, Huidverbetering, Huidversteviging, Gelaatsverzorging, Hydrafacial behandeling, Microneedling, Celestetic
Rubrieken: Pedicure, Schoonheidssalons, Manicure

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.