Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Kom langs, proef, geniet en ervaar bij het lekkerste eethuis Bistro Weld in Weelde Antwerpen

Wij stellen u graag voor aan Joep & Timothy! De kunstenaars en drijvende krachten van Bistro Weld in Weelde. Joep & Timothy hebben een diepe passie voor de horeca en zij hebben een warme plaats gecreëerd waar jong en oud terecht kunnen. Kom langs bij deze bar, dit eethuis, dit restaurant met buitenterras voor heerlijk lunchen in de regio. Uiteraard bent u ook meer dan welkom om van het diner, de pasta's, de salades en de voortreffelijke cocktails te komen genieten. Bent u in Antwerpen? Kom dan zeker langs bij dit fantastische eethuis. Proef, geniet en ervaar het beste uit Weelde!

Eethuis - Weld, Weelde

Het eethuis -verrassend en toegankelijk- het beste in Weelde

Bistro Weld, gevestigd aan de Weeldestraat in Weelde, is dé locatie voor een gezellige lunch of een sfeervol diner. Het enthousiaste en gepassioneerde team zorgt ervoor dat u zich thuis voelt zodra u binnenkomt. In het restaurant of op het terras kunt u gezellig met vrienden en familie genieten van lunch, diner en een borrel. Zomers lekker genieten op het aangrenzende terras, waar het heerlijk vertoeven is op diverse terrasdelen. Kom langs en ervaar dit genot zelf. Bistro Weld is geopend van woensdag tot en met zondag van 12:00 tot 22:00 uur.

Een eigen menu om authentiek van te genieten

Maak kennis met de manier van denken omtrent eten en drinken van Bistro Weld. Het menu ziet er fantastisch uit, zowel voor de lunch als het diner. De chef is continu bezig met de ontwikkeling van nieuwe gerechten. Geniet van tapa's en probeer de Weldie Fries of de Tataki van tonijn. Of kies voor een heerlijke Croque Pesto Verdo voor de lunch. Wat u ook kiest, het is uitstekend bereid en de omgeving van het restaurant en het terras is zeer sfeervol en fijn. De lunch en diner kaart van Weld steeds met verrassende gerechten, en verrassend lekker. Kom zelf langs of reserveer als u met een grote groep wenst te komen. Wat u ook wenst, u bent van harte welkom bij Bistro Weld.

Kom langs, proef en ervaar bij deze kunstenaars in Antwerpen!

Eigentijds, authentiek en net even anders! Bistro Weld in Weelde is een bezoek meer dan waard. Kom langs, proef het eten, de sfeer en geniet van al het lekkers, de rust en het comfort. Joep & Timothy staan voor u klaar. Voor jong en oud de beste plek als u op zoek bent naar:

  • Bar
  • Eethuis
  • Restaurant met buitenterras
  • Lunchen in de regio
  • Diner
  • Pasta's
  • Salades
  • Cocktails

Neem gerust contact op voor meer informatie of het maken van een reservering. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Eethuis - Weld, Weelde

Eethuis - Weld, Weelde

Weld

Weeldestraat 86
WeeldeWebsite: www.inweld.be

Openingstijden
Maandag gesloten
Dinsdag gesloten
Woensdag 12.00 - 23.00
Donderdag 12.00 - 23.00
Vrijdag 12.00 - 23.00
Zaterdag 12.00 - 23.00
Zondag 12.00 - 23.00
Zoekwoorden: Bar, Eethuis, Restaurant met buitenterras, Lunchen in de regio, Diner, Pasta's, Salades, Cocktails
Rubrieken: Restaurants, Restaurant België, Taverne, Bistro, Brasserie

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.