Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

JanYa Thai Wok, Antwerpen

Heeft u ook zo een zin om weer eens heerlijk te tafelen met uw geliefde, vrienden en/of familie? Kom dan gerust naar ons sfeervolle restaurant Janya Thai Wok in hartje Antwerpen toe! Wilt u liever thuis eten? Ook dat kan natuurlijk. Wij hebben ook een zeer uitgebreid afhaal menu en bezorging is ook mogelijk. Wij hopen u spoedig te mogen verwelkomen in ons sfeervolle en gezellige restaurant: Janya Thai Wok.

In het hart van de mooie en gezellige stad Antwerpen vindt u ons restaurant JanYa Thai Wok. Hier worden de lekkerste gerechten op  traditionele wijze dagelijks voor u bereid. Wij staan 7 dagen per week voor klaar om u al het lekkers van Thailand te laten proeven. Met een zeer ruim assortiment ondekt u steeds weer een ander favoriet gerecht dat u zal smaken.

Thaise gerechten: In onze keuken worden alle gerechten steeds weer dagvers voor u bereid. Dit is ook wat u mag verwachten van de  typische Thaise keuken. Bij Janya Thai Wok worden de traditionele en overheerlijke smaken gecombineerd met de lekkerste kruiden. Met maar liefst 22 zitplaatsen en een ruime parking in de buurt kunt u hier rustig genieten van onze Thaise keuken. Ook is er WiFi in de zaak aanwezig en reserveren is niet noodzakelijk. U kunt bij ons zowel  met cash als met uw bankkaart betalen.

Ook afhaal of levering: In onze klantvriendelijke zaak kunt u uiteraard ook telefonisch uw bestelling plaatsen om die later te komen afhalen. De afhaal Thai heeft daarom een meeneemmenu geselecteerd met de lekkerste gerechten die allemaal online staan.  Indien gewenst kunnen wij tegen een meerprijs ook uw bestelling aan huis leveren.

Menu: Bekijk gerust eens ons gehele aanbod op onze website!

Meeneem menu: Bekijk hier ons gehele meeneem menu!

Heeft u nog vragen, wenst u een bestelling plaatsen of wilt u een tafel reserveren? Neem dan gerust vandaag nog contact met ons op!

Restaurants, Wokrestaurant, Thaise restaurant, Aziatische keuken, Aziatische gerechten, Afhaalgerechten, Take a way, Thais eten en Afhaal Thai in Antwerpen, Antwerpen.

JanYa Thai Wok, Antwerpen

JanYa Thai Wok

Wisselstraat 1
Antwerpen

JanYa Thai Wok in Google

Website: www.janya.be

Openingstijden
Maandag 12.00 - 22.00
Dinsdag 12.00 - 22.00
Woensdag 12.00 - 22.00
Donderdag 12.00 - 22.00
Vrijdag 12.00 - 22.00
Zaterdag 12.00 - 22.00
Zondag 17.00 - 21.00
Zoekwoorden: Wokrestaurant, Thaise restaurant, Aziatische keuken, Aziatische gerechten, Afhaalgerechten, Take a way, Thais eten, Afhaal Thai
Rubrieken: Restaurants

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.