Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

De Blauwvoet Reizen, Balen

Bent u op zoek naar betrouwbaar en veilig vervoer in België? De Blauwvoet Reizen is uw bedrijf voor comfortabele bussen voor bijvoorbeeld schoolvervoer.

De Blauwvoet Reizen, Balen

Onze mogelijkheden:

  • Toerisme: Wanneer u een dagtrip gaat maken met een groep, bijvoorbeeld collega's of vereniging kunnen wij uw busvervoer regelen. U kunt ons benaderen voor dagreizen in binnen- en buitenland.
  • Pendels: Wij bieden pendels aan in verschillende Europese landen zoals Spanje, Duitsland, Oostenrijk, Italië, Engeland en Frankrijk. Hiervoor maken we gebruik van dubbeldekkers met 94 zitplaatsen.
  • Schoolbussen en fabriekslijnen: Wij kunnen het vervoer regelen voor uw schooluitstap of het vervoer op uw bedrijfsterrein. Hierbij vinden we het belangrijk om altijd op tijd te vertrekken.
  • Ceremoniewagens: Tijdens uw speciale dag wilt u natuurlijk ook speciaal vervoer. Wij verhuren prachtige old-timers. Kom in stijl aan op het stadhuis of feestlocatie. Hierbij is er ook de mogelijkheid om de auto te versieren. Kijk op onze website voor onze verschillende klassiekers.
  • Ziekenvervoer: Wanneer u ziek bent is het extra belangrijk om comfortabel vervoerd te worden. In de regio Turnhout hebben we een vaste dienst voor ziekenvervoer. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.
  • Rolstoelgebruikers: We beschikken over aangepaste auto's waar ook rolstoelen in passen. We rijden voor particulieren maar ook zorginstellingen en bejaardenhuizen kunnen contact opnemen.
  • VVB (taxi): Naast al deze speciale diensten hebben we ook een taxi-dienst. We zorgen voor een stipte service waardoor u altijd op tijd aankomt op uw locatie. We hebben ook een speciale dienst voor luchthavenvervoer.


Naast vervoer bent u ook voor feestbenodigheden en decoraties bij ons op het goede adres. In onze feestwinkel vindt u veel verschillende ballonnen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor een rode loper, ringkussens en een zeer speciale bubbelkar.

De Blauwvoet Reizen, Balen

De Blauwvoet Reizen, Balen

De Blauwvoet Reizen

Breden Els 48
Balen

E-mail: info@deblauwvoet.be
Website: www.deblauwvoet.com

Zoekwoorden: Autocars, Ballonnen, Touringcars, Airportservice, Luchthavenvervoer, Rolstoelvervoer, Ziekenvervoer, Trouwbussen, Ceremoniewagens, Ambulancevervoer
Rubrieken: Ceremonie Auto's, Ambulancedienst, Autocarondernemingen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.