Botee Professionele Schoonheidsbehandelingen, Mol

Op zoek naar een schoonheidsspecialiste in de regio Mol? Botee Professionele Schoonheidsbehandelingen heet u van harte welkom. Mijn doel is om mijn klanten in een ontspannen sfeer te verzorgen. Zo werk ik met de hoogwaardige lijn van Sea of Life voor zowel mannen als vrouwen. De producten van Sea of Life haalt het beste in uw huid naar boven. Maar er zijn veelvoudige behandelingen mogelijk, hierbij wordt gewerkt met de natuurlijke mineralen modder en zeezout vanuit Jordanie.

Manicure

Voor een optimale verzorging aan uw handen want handen zijn het visitekaartje voor iedereen. U kunt kiezen voor gelish dit is een lang blijvende nagellak op uw eigen nagels. Drie weken perfecte nagels het verstevigt en herstelt uw natuurlijke nagels. U kunt uiteraard kiezen uit een luxe manicure hierbij krijgen uw handen een paraffinebad.

Arrangementen

U kunt bij Botee Professionele Schoonheidsbehandelingen kiezen uit verschillende arrangementen:

  • Verwen arrangement bestaande uit gelaatsverzorging met een serum een pedicure of manicure, met een ontspannende massage en een overheerlijk drankje met een geschenk.
  • Relax arrangement dit arrangement is een gelaatsverzorging met dieptereinigende moddermasker, keuze uit manicure of pedicure tevens worden uw nagels gelakt ook ontvangt u een drankje met een geschenk.
  • Pre bruidje arrangement  Gelaatsverzorging met epileren, Een buste of rugpeeling met dode zeezout. Buste of rugverzorging met minerale boter, manicure of pedicure met nagels lakken, proef make-up, make-up op de dag dat u gaat trouwen en een drankje met geschenk.
  • Deetox deze behandeling werkt verzachtend en kalmerend, geeft u vitaliteit, activeert de bloedcirculatie en werk heel ontspannend voor zowel lichaam als geest. Na de modder gebruikt te hebben komt er minerale zout aan te pas dit om onzuiverheden te verwijderen.
  • Pain control de oplossing voor spierpijn en reuma, verzacht en kalmeert, heeft een opwarmend effect en verbeter de bloedcirculatie. Bij Pain control heeft u direct resultaat en voorziet de huid van een diepe en langdurige hydratatie.

Voor meer informatie over de behandelingen of wilt u direct een afspraak maken aarzel dan niet om contact op te nemen.

 

 

Botee Professionele Schoonheidsbehandelingen

Donk 104
MolWebsite:


Zoekwoorden: Pedicure, Waxen, Definitief ontharen laser, Anti schimmel nagelbehandeling, Manicure, Gelaatsverzorging, Lichaamsverzorging, Make-up , Workshop, Schoonheidsinstituut
Categorieën: Pedicure

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.