Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Dakwerken Peter Vrints uit Nijlen voor algemene dakwerken, gevelrenovatie en lood- en zinkwerken

Zoekt u een vakbekwame aannemer voor uw dakwerken? Neem dan contact op met Dakwerken Peter Vrints, gevestigd in Nijlen. U kunt bij dit bedrijf terecht voor alle soorten dakwerken: algemene dakwerken, dakisolatie, gevelrenovatie, platte daken afwerken met EPDM, lood- en zinkwerken, roofing. Alle werkzaamheden aan hellende daken en het aanpassen van uw zolderverdieping zijn mogelijk. Zaakvoerder Peter Vrints komt bij u langs voor een verkennend gesprek. Daarbij hoort u wat de aanpak kan zijn en welk kostenplaatje daar bij hoort. Vervolgens krijgt u een aannemer die werkt volgens de afspraken en binnen het gestelde budget.

Hellende daken inclusief dakdoorbreking

Bij een vervanging of renovatie van een deel van het dak of de hele constructie, wordt vaak ook gedacht aan een nieuwe dakdoorbreking in de vorm van een dakkappel. Dakwerken Peter Vrints zorgt voor een passend ontwerp naar uw wens. Ook de uitvoering is vervolgens in goede handen bij deze ervaren aannemer, die zich gespecialiseerd heeft in dakwerken. Platte daken worden doorgaans voorzien van EPDM. Het is een duurzaam materiaal, dat bestand is tegen grote temperatuurschommelingen en daardoor decennia lang een oplossing is voor uw dak. Ook de aanpak van lood- en zinkwerken worden in het projectplan opgenomen.

De bedrijfsactiviteiten van deze aannemer

  • Timmerwerken: Denk vooral aan dakconstructies, -kapellen en -vensters. Daarnaast kunnen ze dakonderdelen vervangen en houten balken verstevigen. Ze staan ook klaar voor onderhoud.
  • Dakgoten: Met een dakgoot regelt u de vochtafdrijving. U heeft de keuze uit koperwerk, zinkwerk, lood, PVC en hout. Hiermee voorkomt u vochtproblemen en wateroverlast aan de gevel.
  • Platte en hellende daken: Voor uw platte dak werken ze met EPDM of Roofing. Daarnaast kunnen ze ook uw hellende dak vervangen of herstellen.
  • Gyprocwerken: Ze kunnen van uw zolder ook een meer functionele ruimte maken, bijvoorbeeld door de plaatsing van dakramen en een betere indeling met behulp van gyproc. U kunt dan meer gebruik maken van de zolderverdieping.
  • Isolatiewerken: Zij zorgen voor kwalitatieve gevel- en dakisolatie met een perfecte afwerking. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken, zij informeren u ook graag over de isolatiepremies.
  • Gevelbekleding: Door het gebruik van creatieve gevelmaterialen, krijgt uw huis een geheel andere uitstraling. Bij het uitkiezen van gevelbekleding houden ze rekening met uw budget en het onderhoudsgemak. Er wordt gebruik gemaakt van hout, aluminium of leien. Daarnaast heeft u ook nog de keuze uit verschillende texturen en kleuren.
Wilt u meer informatie of een offerte op maat van Dakwerken Peter Vrints in Nijlen? Neem dan gerust contact op.

Dakwerken Peter Vrints, Nijlen

Logo Dakwerken Peter Vrints uit Nijlen

Dakwerken Peter Vrints

Bouwelsesteenweg 278
Nijlen

Dakwerken Peter Vrints in Google

Website: www.dakwerken-petervrints.be

Zoekwoorden: Algemene dakwerken, Dakisolatie, Gevelrenovatie, EPDM, Lood- en zinkwerken, Platte daken, Hellende daken, Roofing
Rubrieken: Dakwerken

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.