Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

VDP Projects, Brasschaat

VDP Projects voor een professionele aanpak van projecten binnen en buiten

Met VDP Projects kunt u vertrouwen op ervaren werkmannen die alle onderdelen van verbouwen goed kennen. Het is de ideale aannemer voor algemene renovatiewerken of het inrichten van uw nieuwbouw. Dit dynamisch familiaal bedrijf gaat in heel België aan de slag. Het betreft werken binnen en buiten de woning of uw bedrijfsgebouw van sanitair tot gevel en tuin. U komt goed terecht bij VDP Projects uit Antwerpen, gevestigd te Brasschaat, een begrip in de renovatie- en bouwwereld.

Isoleren om energie te besparen

VDP Projects verzorgt klussen die uw kamers van de vloer tot het plafond in het nieuw steken: electriciteitswerken, sanitair, vloerwerken, schilderwerk, vloer- en muurtegels, opritten en terrassen en tuinonderhoud het hele jaar door, snelle interventies na werkuren. Het technisch plan is afgestemd op uw dagelijks gebruik, wensen en budget. Materiaalkeuze vindt plaats in overleg met de klant. VDP Projects adviseert over isolatie en energiebesparing. Aan de buitenzijde van uw woning verzorgt het bedrijf schilderen van de gevels en het uitvoeren van dakwerken, voor zowel hellende als platte daken.

Herstel leidt soms tot een renovatie

Bestaande netwerken kunnen wel eens een onverwacht defect kennen. Schakel de Antwerpse aannemer meteen in voor grondige herstellingen. Ze voeren uw dringende depannages, zoals een elektriciteitspanne, feilloos uit, terwijl ook andere problemen worden aangepakt, zodra die zich aandienen. Vaak leidt dit tot een grotere aanpak dan alleen herstel. Hiervoor maken ze eerst een duidelijke analyse. Contacteer voor een advies over een vernieuwde badkamer, keuken, inclusief het plaatsen van baden, douches, toiletten, wastafels, keukenblok en apparaten.

Tuin is een onderdeel van het exterieur

Naast de ingrepen aan uw interieur ontfermt VDP Projects zich eveneens over de ruimte rondom uw woning. Zo wordt het tuinonderhoud uitgevoerd en wordt voorzien in een stijlvolle oprit en terras. Bij een keuken- of een badkamerrenovatie komen steeds tegelwerken kijken. Vanuit Kapellen staat het bedrijf eveneens in voor het betegelen van de muren en uw inloopdouche. Om uw interieur en de buitenzijde van uw woning naar een hoger niveau te tillen, vertrouwt u op de schilderwerken van VDP Projects voor de finishing touch.

Contacteer VDP Projects voor een afspraak of een offerte. Bent u zelf handig en gemotiveerd? Bekijk de vacatures om het team te versterken.

 

VDP Projects, Brasschaat

VDP Projects

Bethaniëlei 88
Brasschaat

VDP Projects in Google

Website: www.vdpprojects.be

Zoekwoorden: Algemene renovatiewerken, Badkamerrenovatie, Keukenrenovatie, Bouwbedrijf, Aannemer, Schilderwerken, Binnenschilderwerken en buitenschilderwerkn, Dakwerken, Tuinonderhoud, Sanitaire installaties
Rubrieken: Elektriciens - Installateurs, Renovatiewerken, Aannemers-Verbouwingen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.