Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

SV Electrics in Elene, uw allround deskundige elektricien en installateur van elektrische laadpalen

Bent u op zoek naar een vakman in elektriciteitswerken? Maak snel kennis met SV Electrics in Elene. Bij ons kunt u terecht voor al uw algemene elektriciteitswerken. Wij realiseren elektriciteitswerken bij nieuwbouw evenals elektriciteitswerken bij renovatie, maar ook bijvoorbeeld de plaatsing van videofonie en de plaatsing van parlofonie. Naast de professionele plaatsing van parlofoons, kunt u ons inschakelen als installateur van elektrische laadpalen. Kortom, of u nu op zoek bent naar een laadpalen installateur of een elektricien; u bent welkom bij SV Electrics.

Over SV Electrics

Zaakvoerder Simon Vlaeminck, heeft een passie voor alles wat met elektriciteit te maken heeft. Met meer dan 10 jaar ervaring op de teller haalt u met Simon een ervaren en deskundige specialist in huis, die zich niet laat afschrikken door complexe en uitdagende opdrachten. SV Electrics staat garant voor een complete dienstverlening van A tot Z. Vanaf de eerste kennismaking, de opmeting en uiteindelijke oplevering; wij verzorgen alles zelf in eigen beheer. Hierdoor heeft u slechts met één aanspreekpunt te maken. Wij zijn helder en snel in onze communicatie en voorzien u graag van een passend advies tijdens een persoonlijk intakegesprek.

Installateur van elektrische laadpalen

Beschikt u over een elektrische wagen en laadt u de auto nu op met een regulier stopcontact of publieke laadpaal? Dan is het een goed idee uw eigen laadpaal aan huis te overwegen. Dankzij de elektrische laadpaal, gaat het opladen een stuk sneller. Bovendien bespaart u aanzienlijk op de laadkosten, omdat een laadpaal aan huis een stuk goedkoper is. Wij kunnen u adviseren over de meest geschikte laadpaal voor uw auto en zorgen voor een correcte installatie op de door u gewenste locatie om uw woning. Ook het uitbreiden of verzwaren van uw elektriciteitskast voeren wij voor u uit.

Voor een allround elektricien

Of het nu om het installeren van een videofoon gaat of het leggen van een compleet nieuw elektriciteitsnetwerk; bij SV Electrics kan het allemaal. Wij komen zowel voor grote als kleinere opdrachten waarbij alles bespreekbaar is. Wij bieden al onze klanten o.a. de volgende diensten:

  • Algemene elektriciteitswerken
  • Plaatsing van videofonie
  • Plaatsing van parlofonie
  • Professionele plaatsing van parlofoons
  • Laadpalen installateur
  • Installateur van elektrische laadpalen
  • Elektriciteitswerken bij nieuwbouw
  • Elektriciteitswerken bij renovatie

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Installateur van elektrische laadpalen - SV Electrics, Elene

Installateur van elektrische laadpalen - SV Electrics, Elene

SV Electrics

Nelekouter 22/2
Elene

SV Electrics in Google

Website: www.svelectrics.be

Openingstijden
Maandag op afspraak
Dinsdag op afspraak
Woensdag op afspraak
Donderdag op afspraak
Vrijdag op afspraak
Zaterdag op afspraak
Zondag op afspraak
Zoekwoorden: Algemene elektriciteitswerken, Plaatsing van videofonie, Plaatsing van parlofonie, Professionele plaatsing van parlofoons, Laadpalen installateur, Installateur van elektrische laadpalen, Elektriciteitswerken bij nieuwbouw, Elektriciteitswerken bij renovatie
Rubrieken: Elektriciens - Installateurs, Elekriciens

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.