Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Kies voor goed, veilig en juist met een erkend elektricien! Kies in Antwerpen voor Elektro TB in Kapellen 

Bent u op zoek naar een erkend elektricien in de regio Antwerpen? Dan bent u voor de beste service, 24/7 bereikbaarheid, kennis en kunde bij Elektro TB in Kapellen aan het juiste adres. Voor al uw algemene elektriciteitswerken staat ons team voor ons klaar. Reken op ons als u een datanetwerken installateur nodig heeft en voor de installatie en herstellingen aan uw video- en parlofonie. Ons team gediplomeerde vakmensen staat klaar als uw elektricien voor renovatiewerken, elektricien voor nieuwbouw en voor al uw laadpalen installeren. Welkom bij Elektro TB waar we u graag verder helpen met veilige, juiste en duurzame elektra. 

Erkend elektricien Kapellen, Antwerpen

Uw erkend elektricien uit Kapellen

U zit gegarandeerd goed bij een erkend elektricien! Bij Elektro TB zijn we als erkend elektricien aangesloten bij een onafhankelijke brancheorganisatie die de elektrotechnische branche vertegenwoordigd. Zo blijven we goed op de hoogte van veranderende normen en blijven we bijleren. Kies voor kwaliteit en service bij uw keuze voor een erkend elektricien! Heeft u een noodgeval? Maak dan gebruik van onze 24/7 bereikbaarheidsservice. Want bij Elektro TB staan we klaar om u veilig en juist verder te helpen. Neem contact met ons op voor meer informatie, advies en/of een vrijblijvende offerte. 

Onze diensten en services vanuit Antwerpen

Ons aanbod is simpel. We bieden u een team met professionele erkende elektriciens! Dit betekent dat we alleen met de veiligste materialen werken,  gecertificeerde elektromonteurs in dienst hebben en u garanties geven op al onze afgeleverde werken. Doe daarom een beroep op Elektro TB voor:

  • Algemene elektriciteitswerken
  • Datanetwerken installateur
  • Video- en parlofonie
  • Elektricien voor renovatiewerken
  • Elektricien voor nieuwbouw
  • Laadpalen installeren

Stroomstoring in uw elektriciteitsnetwerk?

Het team van Elektro TB kan u alles vertellen over hoe u kortsluiting kunt voorkomen. Het ontstaan van een stroomstoring kan verschillende oorzaken hebben. Denk hierbij aan blikseminslag, waterschade, kortsluiting, een oude groepenkast of stoffen bedrading. Ook voor directe spoedhulp bent u bij ons aan het juiste adres. Hoe complexer de installatie, hoe moeilijker de storing te vinden is. Ervaring is hierbij onmisbaar. Daarom vindt u bij ons bedrijf uitsluitend ervaren elektriciens. Want kwaliteit en uw veiligheid is voor ons belangrijk.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een afspraak en/of het verkrijgen van een vrijblijvende prijsopgave. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Datanetwerken installateur Kapellen, Antwerpen

Erkend elektricien - Elektro TB, Kapellen

Elektro TB

Starrenhoflaan 36
Kapellen

Elektro TB in Google

Website: www.elektro-tb.be

Openingstijden
Maandag 08:00 - 18:00
Dinsdag 08:00 - 18:00
Woensdag 08:00 - 18:00
Donderdag 08:00 - 18:00
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag 08:00 - 18:00
Zondag gesloten
Zoekwoorden: Algemene elektriciteitswerken, Erkend elektricien, Datanetwerken installateur, Video- en parlofonie, Elektricien voor renovatiewerken, Elektricien voor nieuwbouw, Laadpalen installeren
Rubrieken: Verlichting, Domotica, Elektriciens - Installateurs

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.