Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Maes Yves in Rekkem (Menen) is de aangewezen firma voor al uw elektriciteitswerken verlichting

Bent u op zoek naar een betrouwbare elektricien in Rekkem (Menen) of omgeving? Zoek dan niet verder, Maes Yves is uw zakenpartner. Van algemene elektriciteitswerken tot videofonie of parlofonie, u kunt steeds rekenen op de expert. Ook het automatiseren van al uw elektrische systemen in huis kunt u overlaten aan de domotica installateur. Zowel buiten als binnenverlichting wordt keurig aangesloten, geheel volgens wens van de klant. Alle soorten elektriciteitswerken verlichting laat u over aan de elektricien in Rekkem. Voor het aanleggen van elektriciteitswerken nieuwbouwprojecten als ook bij uw renovatieplannen neemt u vrijblijvend contact op. Zowel particulieren als bedrijven kunnen terecht voor elektrotechnische installatiewerken, aangelegd door Maes Yves.

Elektriciteitswerken verlichting

Geef uw woning of tuin extra sfeer, met stijlvolle verlichting. Elektriciteitswerken verlichting kunnen geautomatiseerd aangelegd worden, dit betekent dat u met één druk op de knop alle lampen voor buiten of binnen bestuurd, wel zo makkelijk. Heeft u de elektricien nodig voor herstellingen? Ook dan kunt u steeds vertrouwen op Maes Yves. De firma komt graag langs om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Videofonie of Parlofonie

Met videofonie en parlofonie heeft u een volledig overzicht van wie er bij u voor de deur staat. Wordt er een pakketje bezorgd, staat er een vreemde voor de deur, of zijn uw gasten gearriveerd? Door de intercom kunt u uw bezoek te woord staan, en met de camera kunt u zien wie er bij u aanbelt. De systemen worden door Maes Yves netjes afgewerkt aangelegd, u kunt gelijk gebruik maken van de systemen.

Al uw elektriciteitswerken

Voor al uw elektriciteitswerken kunt u rekenen op de firma in Rekkem (Menen). Of het nu gaat om een nieuwbouwwoning of een renovatie van een bestaande woning, Maes Yves zorgt ervoor dat uw elektriciteit goed geregeld is. Neem vrijblijvend contact op voor onder andere:

  • Algemene elektriciteitswerken
  • Elektrotechnische installatiewerken
  • Domotica installateur
  • Videofonie
  • Parlofonie
  • Elektriciteitswerken nieuwbouwprojecten
  • Elektriciteitswerken verlichting
  • Automatisering

Heeft u nog vragen, wenst u aanvullende informatie en/of wilt u een afspraak maken? Neem dan vandaag nog contact op.

59194465_s(2).jpg - Maes Yves, Rekkem (Menen)

Maes Yves

Priester Coulonstraat 38
Rekkem (Menen)

Zoekwoorden: Algemene elektriciteitswerken, Elektrotechnische installatiewerken, Domotica installateur, Videofonie, Parlofonie, Elektriciteitswerken nieuwbouwprojecten, Elektriciteitswerken verlichting, Automatisering
Rubrieken: Electriciën, Elektriciens - Installateurs, Automatisatie, Electriciteitwerken

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.